ecco

Man kommer ikke igennem sommeren 2015 uden et par hvide sneakers. Eller fire … 🙂

Dette indlæg er sponsoreret af ECCO O2

Så er tiden kommet til at fortælle lidt mere om de ECCO-sko, der egentlig startede med at være en betalt fornøjelse, idet jeg blev skænket dem i det ærinde at skulle skrive et sponsoreret indlæg om dem. Men som det nogle gange sker på film (her tænker jeg blandt andet på Pretty Woman), så viste det sig at være rigtig kærlighed.
Jeg er Richard Gere, og mine nye ECCO O2-sneaks er Julia Roberts!

Vi kommer heller ikke udenom hvide sneakers i denne sæson, hvilket jeg er enormt glad for. Jeg kan nemlig rigtigt godt lide at spankulere rundt i kjoler hele sommeren (det er så nemt: Et stykke tøj og violá, you’re done!), og når man parer sådan én med gummisko, bliver det hele lidt mere spiseligt og hverdagsagtigt. Så kan man faktisk slippe afsted med næsten alle de pailetter og plisseringer, man vil.

Jeg pakkede mine O2, da vi skulle til Rom, og de fik således deres jomfrutur rundt om Pantheon, ned ad Den Spanske Trappe og op ad Corsoen. Og selvsagt fik jeg ingen vabler, ingen slidmærker eller ømme fødder – og så ser de bare så fine ud. I skrivende stund har jeg dem på sammen med et par læderleggings. BFFs forever. 🙂

Skoene er lavet af læder, og der er åndehuller, så man ikke får sure tæer i (den forhåbentlig snart kommende) sommervarmen. Som en ægte dansker-sko er de sørme også vandtætte – hvis sommeren nu skulle vise tænder herhjemme i år.

Læs mere om ECCO O2, som fås i flere forskellige farvekombinationer, her.