Til de, der vil vide det, er kjolen, jeg har, fra Ganni, jakken er fra Zara og skoene er fra Ecco!

Vi er i Rom, solen skinner fra en skyfri himmel, jeg spankulerede rundt med bare ben den ganske dag i går, og klokken halv ti indtog hr. Lange og jeg vores aftensmad under Guds åbne himmel i en møghyggelig sidegade umiddelbart i nærheden af Pantheon. Og mine ben var stadig bare.

Mit første tip til Rom skal i øvrigt være bare at købe en selfie-stang af den første sælger, der byder den til. På den måde sparer man enorme mængder tid, da man så bare kan sige “No, we have one!” til de tusinder, der forsøger at prakke turister sådan en på resten af dagen. Jeg købte en! Men jeg skal vist lige øve mig i at bruge den…  

Vi fik i går set både Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen, som dog var tør og trist grundet renovationsarbejde, vi shoppede på Via del Corso, og jeg fik købt min YSL… 

Jeg har aldrig nogensinde før forelsket mig i en taske, som jeg forelskede mig, da jeg øjnede denne skønhed i den nyåbnede Saint Laurent Paris-butik i Illum i København. Jeg blev så forelsket, at jeg i al hast kaldte et hold damer sammen og arrangerede loppemarked i min egen gård i lørdags, og her solgte jeg alt det tøj, jeg overhovedet kunne stoppe ned i halsen på de, der kom forbi – endda latterligt billigt, for jeg turde ikke risikere, at de sagde ‘nej tak’ og gik uden af aflevere nogle gysser. Med hjælp fra Instagram solgte jeg fire af mine gamle tasker, og de mange bække løb altså sammen, så i dag er jeg ejer af verdens smukkeste, klassiske monogramtaske fra Saint Laurent Paris! 

Jeg sværger, jeg var endog meget tæt på at give damen en krammer, da hun rakte mig kæmpeposen! Og resten af aftenen og det meste af natten har jeg haft en lille smule ondt i maven ved tanken om, at jeg har brugt det, der svarer til depositummet på en toværelses i Herstedvester, på en freaking taske! Til gengæld har jeg altså smidt mine efterhånden meget omtalte “Chanel”-mobil-covers ud. De hører ikke hjemme i min ypperlige YSL… <3 

 

Se lige, hvor flot den er!

Jon er desværre blevet syg, og Hugo har af uanede årsager holdt os (og resten af fjerde sal på Hotel Palace Colonna) vågen med en klagende falset det meste af natten, så vi kører lidt med lavt blus i dag. Altså alle på nær Berta, der har sovet som en Cult-pige efter en technofest. Selv da han stak i et højt C, så det kunne høres nede ved elevatoren, trak hun torsk i land i en jævn stakato. 

Men solen skinner stadig, og jeg har taget glimmersko og sommerkjole med, og den nye YSL skal på sin første paradetur gennem Roms gader, og den slags foregår alligevel bedst i et royalt tempo! 

Appen, Momondo Places, som vi er her for at afprøve, har tjent os upåklageligt indtil videre. Den er gratis, og når den først er downloadet, bruger den ikke internet, men derimod GPS, så det koster intet at finde shopping, seværdigheder eller romantisk spisedestination, når man lige hiver mobilen frem på et tilfældigt gadehjørne på sin vej. Men mere om den i et samlet indlæg, når vi returnerer til Kjøwenhavn.   

 Mange mys fra fru Lange, som er bagud på gelato og derfor skal spise TO i dag! 😀