Siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid (sådan cirka) har jeg glædet tonser-meget til den dag, mine krapyler ville være store nok til at spise en is – selv. Og det var altså i dag! Måske har de været store nok tidligere, hvem ved. Men dagen, hvor de fik mulighed for at bevise denne kunnen, blev altså denne.

Jon og jeg havde talt om at medbringe vaffelis til paradis-paladset, hvor vi har til huse her i Malaga, og lade ungerne nyde den kølige dessert i bar røv og solskin. Men da vi havde betalt for de frosne fristelser, slap min tålmodighed op – og resultatet ses herover! Det var, som det tydeligt ses, intet mindre en storslået! 😀

Vi nyder livet i fulde drag – særligt nu, hvor solen er kommet frem for fulde gardiner. Krapylerne sov en lur på to-en-halv time i dag, mens vi lod som om, vi var barnløse og drak cola og cervesa på hver vores solseng i selskab med resten af familien. Se flere billeder på Instagram, hvis det skulle være. 😉

Nej, de kan ikke gå endnu, men det varer vist ikke længe… 😉