poolJeg er alt for godt vant. I går aftes lagde vi krapylerne i seng klokken syv, og stik imod sædvane, men meget i tråd med, hvad vi gerne vil opnå, lod de sig transportere til Sovstrup ganske uden sutteflasker!
Men vi er jo på familieferie med min (voksne)  fætter og ditto kusine og deres sammenlagt fire børn. Og de yngste af disse gjorde naturligvis det eneste fornuftige som optakt til middagen den aften: Sprang en tur i poolen!

Eneste minus ved det var, at Jon, krapylerne og jeg bosidder etablissementets poolhouse, og lyden af deres granfætter og -kusines glade pjasken, hev vires unger retur fra Drømmeland med en hastighed, man kun kunne beundre. Og den halve times søvn, de nåede at få inden da, synes pludselig rigelig, så nu ville de egentlig gerne ud og lege med de andre børn. Først efter at have givet dem tre flasker hver, have sunget Elefantens Vuggevise mindst 75 gange, lagt dem begge ned i hvert fald 9.000 gange og til sidst travet rundt om poolen med klapvognen i en time, faldt de i søvn klokken lidt over 22. Og jeg mistede besindelsen, tålmodigheden og mit gode humør i hvert fald 10 gange undervejs! Jeg er alt for vant til unger, der tager allerhøjst en time om at falde i søvn – på de lange aftner. I know, jeg er forkælet.

Heldigvis har Jon en evne til at blive en ren Ole Henriksen, når jeg kommer i det humør, og overskuddet pibler frem i ham som svedperlerne på overlæben af en småtyk, tysk turist i Tunesien. 🙂

I dag har halvdelen af familien valgt at lade sig transportere i lejede biler sammenlagt små 500 kilometer frem og tilbage til Gibraltar. Jeg forstår det egentlig ikke. Vi har verdens smækreste hus med den flotteste terrasse, den niceste pool og den fineste udsigt. Jeg fjerner mig ikke ud af pletten – med mindre nogen sætter ild til mig! I eftermiddag planlægger vi dog en mini-ekskursion ned til den nærmeste, lille by cirka 300 meter væk, da der skulle være et festival, og hverken ungerne eller jeg har over-hele-hovedet fået is nok endnu!

I aften er der Danish Beauty Awards derhjemme, og jeg ærgrer mig (på en stille og rolig solskin, solbriller og iskolde colaer-agtig måde, forstås…) helt vildt over ikke at kunne komme med. Ikke nok med, at jeg går glip af muligheden for at smykke mig med lånte fjer i form af en kjole, jeg ikke ville have råd til at købe. Jeg var faktisk også blevet bedt om at uddele en pris, idet jeg jo har været en del af dommerpanelet i form af Bloggers Choice Award. Jeg har testet nogle syge lækre produkter, og det samme har syv andre bloggere. Vi har så hver især afgivet vores stemmer, og i aften offentliggøres det, hvilket produkt, der vinder! Jeg er lidt spændt..

Nuvel! Lige nu sover mine ønskebørn sødt i deres senge, de voksneste i familien er ude at købe ind, så nu vil jeg blæse min luftmadras op og flyde ud midt op poolen og rævesove! 😀

Med ønsket om en dejlig onsdag über-alles!