duracell

Og ja, jeg er begyndt at løbe med bare fødder, når jeg spæner rundt nede hos Arndal. Hvis man bare laver høje nok knæløftninger, får man ikke vabler (ikke i mit tilfælde, i hvert fald), og det giver en mega-høj mås! Og det er jo meget fedt, når man nu alligevel ér i gang. 🙂

Indlægget er sponsoreret af Duracell.

Det fede er, når man kan få de store virksomheder til at donere penge til velgørenhed i sit navn – uden selv at skulle have fat i foret!
Duracell har gjort et dejligt, synes jeg, initiativ, som støtter nogle, der rigtigt godt kan bruge det. Og samtidig gør de på en fin måde opmærksom på, at deres batterier holder lidt længere end alle de andre gør.

Duracell opfordrer nemlig alle (der løber) til at løbe en kilometer ekstra til fordel for Unicef. Når man har gjort det, tager man et billede af sig selv, uploader det på Instagram og hashtagger det #duracellxtramile. Hver eneste gang, nogen gør det, donerer Duracell penge til, at Unicef kan købe en vaccine til et barn, så det er beskyttet imod potentielt livstruende sygdomme så som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe. Vaccinen beskytter mod sygdomme, som hvert år koster halvanden million børn livet. Det er jo tal, der slet ikke er til at holde ud.

Så I, der er løbere! Snap et snapshot (man må gerne posere, hvis det er) og smæk det op på Instagram! Hashtag det med #duracellxtramile og donér ganske gratis igennem de gode mennesker fra Duracell en vaccine til et barn, der godt kunne bruge det. Jo flere billeder, des flere hashtags – og altså des flere vacciner.

Kampagnen løber fra d. 16. april til d. 31. maj!

Så fyr den auf! 🙂