haar
Indlægget er sponsoreret af Priorin

Nu har jeg dagligt poppet to Priorin-piller dagligt for at få tykkere hår, og jeg kan kun sige, at jeg er godt og grundigt tilfreds! Et par stykker kommenterede på mit sidste indlæg om Priorin, at den “glorie” af nye hår, jeg har for tiden, sagtens også kan skyldes, at det er 14 måneder siden, jeg skød krapyler afsted, og det kan også meget vel være. Det er jo umuligt at sige, hvordan mit garn ville have artet sig, hvis jeg ikke havde taget Priorins kosttilskud.

Men faktum er, at jeg er mere glad for mit hår nu, end jeg har været i mange år.
Det er tykkere, det spalter mindre, der er ligesom flere hår. Det virker som om, jeg fælder mindre, og håret er mindre klasket og “svagt”, end det var tidligere.

Jeg farver mit hår relativt regelmæssigt, fordi jeg ikke vil acceptere min skæbne som gråhåret, og derfor giver det også god mening at passe på det og give det noget styrke indefra, så håret kan holde til alle de overgreb, jeg udsætter det for. 🙂
Derfor har jeg tænkt mig at blive ved med at spise Priorin – også efter, at min testperiode er afsluttet, og jeg altså selv skal til lommerne.large_priorin-60