weleda
Mine krapyler har ageret testkaniner de seneste par måneder.

Indlægget er sponsoreret af WELEDA.

Jeg har som bekendt et par krapyler derhjemme, og dem er jeg sådan set rigtigt godt tilfreds med. 🙂
Hugo er født med en vildmands hud. Allerede sidste sommer fik han en tan, selvom han konstant var fedtet ind i faktor 50 fra top til lillebitte tå og kun befandt sig i skyggen. Yes, han havde sgu ble-mærker (som jo må være ekvivalenten til bikinimærker).

Men Berta, derimod, er pakket ret sensibelt ind. Jeg ved ikke helt, hvor hun har det fra, men hendes hud er lys og fin, hun får blå mærker hurtigere, end jeg får overtræk i Paris, og hendes hud bliver let irriteret. Det går heldigvis også hurtigt over.

Men hvorom alting er, har jeg fået lov at teste WELEDAs produkter de seneste to måneder. På krapylerne, altså. Der er en bodylotion, en ansigtscreme og to forskellige slags “nappy change cream” – en til særligt følsom hud.
Mit første indtryk af WELEDAs produkter er, at de er flottere end de andre, der står rundt omkring i skifteområdet. De har varme, fine farver, som klæder børneværelset og med det vuns udkonkurrerer de apotekskøbte zink-salver, som, med fare for at virke lidt for spændende, aldrig bevæger sig udenfor hvid/blå-farveregistret.
Og efter at have brugt de fire produkter i små to måneder, er jeg rigtigt godt tilfreds.
Berta får en omgang på hele kroppen med bodylotion, hvilket gør hendes hud blød og baby-lækker. Desuden har den en naturlig duft, som er super-behagelig.
Jeg er også blevet rigtigt glad for ansigtscremen, faktisk. Det kan virke underligt at dele små børns cremer op i legemsdele, men når ungerne eksempelvis er forkølede, bliver de meget tørre rundt om næsen og på kinderne, og så er det rigtigt rart at have en ansigtscreme at bruge imod det.
Ansigtscremen er tyndere og absorberes hurtigere i huden, end bodylotionen gør, og den virker bedre på den tørre hud i ansigtet (jeg har faktisk testet).

Jeg synes, WELEDA er god kvalitet, og jeg elsker altså lidt, at der samtidig er overskud til lækkert design oveni. Eneste lille minus er, at man skal skrue hætten af på nogle af produkterne. Da kunne jeg godt have ønsket mig noget, man kunne håndtere med én hånd ligesom eksempelvis deres bodylotion. Man har sjældent lige en næve i overskud, når man skal bruge en Baby Change Cream. 😉
Men selve produkternes kvalitet og deres cool look er top-dollar. Synes jeg.

Weleda kan købes i helsekostbutikker og helsam.dk.

Indlægget er sponsoreret af WELEDA.