Man fortjener jo at blive halshugget og kastet for løverne hurtigere, end en hest kan rende, når man er dum nok til at tage en hvid sommerkjole og hvide sneakers på – på tur med sine et-årlige tvillinger i tomatsovsens hjemland! Min tidligere så uskyldshvide kjole  har nu et Dannebrogs-inspireret farvetema kørende. Men det kan på en måde da også noget!

Heldigvis fik jeg overtalt min bedre halvdel til at forevige mig og YSL udover hele Rom, inden det gik så galt, at det kunne ses på billederne.    Min kjole er fra Part Two – fra sidste sommer. Jeg har sådan savnet den hele vinteren! Skoene er fra Ecco og har tjent mig overmåde godt de seneste dage – ingen vabler, selvom de er brand new! Solbrillerne er fra Dolce Gabbana (Vi er vel i Italien!), og ja, tasken er jo fra Saint Laurent Paris. 😉

Dagen bød på frokost-pizza og ditto lasagne i solen, og som vi sad dér på et afsides liggende, italiensk torv og stak grissinier direkte i gabet, mødte jeg en flok folk, jeg kender fra København – her iblandt Simon, som ejer natklubben Sunday. Det er denondenlyneme spefy sådan at drøne sammen med nogen, man normalt kun ser i den københavske nat – der midt i den gavmilde, romerske sol.

Desuden fik vi rundet Peterspladen, der var overvældende som altid. Vi droppede køen og drak i stedet en cola i solen foran kirken, mens Prop og Berta holdt siesta i Bugabooen.

I går aftes lod vi os guide af Momondo Places, da krapylerne atter var gået til ro i vognen, og vi var blevet brødflove. App’en ville have os til at besøge en restaurant ved navn Maccharoni. Stedet lå på en nærmest hemmelig lille plads, som man kun ville finde, hvis man kendte den, gennem snesevis af små, kringlede gyder. Desværre havde de ikke plads til os udenfor, så vi satte os i stedet på et andet fantastisk sted, som mest af alt lignede noget, drengene bag Cofoco havde fundet på. Jeg bestilte i min iver alt for meget mad, som jeg slet ikke kunne spise, men det var hyggeligt, og stedet var cool og hipt på en måde, der ligger langt fra de mange turistfælder, man ellers crawler igennem på sådan en tur. Anbefalelse hermed videregivet!  

  

 

I dag går turen mod København, men inden da skal frokosten indtages i solens nydelsesfulde nærvær.

Med ønsker om en dejlig tirsdag! Og en dybfølt tak til alle jer, der har kommenteret min nye taske. Kvinde er sgu kvinde bedst, når så mange kan dele en fremmed dames glæde over materiel lykke. 🙂 I er bomben!