1Da min kære mand i går aftes var taget på arbejde, og mine to kærligheds-krapyler sov de uskyldiges søvn på børneværelset, satte jeg ‘Sex and the City – The Movie’ på. Jeg har set den film et utal af gange. Nogle gange har jeg den eller TV-serien kørende i baggrunden, mens jeg laver noget andet, når jeg er alene hjemme, bare fordi det gør mig i godt humør. Jeg behøver ikke engang følge med på skærmen, når jeg hører replikkerne, ved jeg præcis, hvad der sker inde i kassen.
Jeg har faktisk været i Go’Morgen Danmark hele TO gange som SATC-ekspert. Yes, du!

Jon kom hjem, netop som Carrie og Mr. Big lå og snavede på gulvtæppet inde i det fantastiske walkin-closet, som hun aldrig når at flytte ind i, den stakkel, og han spurgte mig, om alle piger på ét eller andet tidspunkt har drømt om at være Carrie.
Jeg svarede, at de fleste af os igennem serien godt kunne se, at hun var lidt af en ego-tripper, men bortset fra det, så synes jeg jo egentlig, at jeg er ret Carrie-agtig. Han grinede af mig, min pæne mand, og sagde, at det siger alle piger jo. Og derfor gik jeg i gang med at argumentere, og det gik op for mig, at jeg havde mere ret, end jeg lige umiddelbart gik og troede.

Se selv her! 🙂

Carrie Bradshaw er en hardcore fashionista, og hun lever af at skrive. Hun skriver en ugentlig klumme til NY Times, og senere får hun sig en karriere som bog-forfatter. Jeg har arbejdet på ELLE og lever nu af at skrive. Som den opdaterede version af Carrie, foregår den slags naturligvis på internettet. OG jeg har fået kontrakt på at skulle skrive to bøger.
Carrie Bradshaw er en hardcore fashionista, og hun lever af at skrive. Hun skriver en ugentlig klumme til NY Times, og senere får hun sig en karriere som bog-forfatter.
Jeg har arbejdet på ELLE og lever nu af at skrive. Som den opdaterede version af klummeskriveriet er det selvfølgelig som blogger, OG jeg har fået kontrakt på at skulle udgive to bøger.
Carries bedste veninde er Miranda. Hun er rødhåret og benhård advokat. Min bedste veninde er Hanne Marthine. Hun er rødhåret og arbejder som benhård advokat hos Kammeradvokaten.
Carries bedste veninde er Miranda. Hun er rødhåret og benhård advokat.
Min bedste veninde er Hanne Marthine. Hun er rødhåret og arbejder som benhård advokat hos Kammeradvokaten i København.
Carries anden veninde, Samantha, er blond og vool, og så har hun sit eget PR- og kommunikations-bureau. Jeg har to bedste-veninder, som begge to er smukke, sexede blondiner, og som begge to arbejder med PR og kommunikation.
Carries anden veninde, Samantha, er blond, sexet og cool, og så ejer hun sit eget PR- og kommunikations-bureau.
Jeg har to bedste-veninder, som begge to er smukke, sexede blondiner, og som begge to arbejder med PR og kommunikation.

Og hold nu godt fast:

Carrie bliver dødforelsket i og gift med Mr. Big. Hans navn er en størrelsesbetegnelse. Det samme er min mands navn. Han hedder nemlig 'LANGE' ... Desuden hedder Mr. Big i virkeligheden JOHN. Min Mr. Long hedder JON.
Carrie bliver dødforelsket i og gift med Mr. Big. Hans tilnavn er en størrelsesbetegnelse.
Det samme er min mands navn. Han hedder nemlig ‘LANGE’ …
Desuden hedder Mr. Big i virkeligheden JOHN. Min Mr. Long hedder JON.

Hvis det ikke er overbevisende, så ved jeg ikke hvad!
Nej, jeg har ingen veninder, der minder om Charlotte. Hun er lidt for nydelig i kanten til, at vi rigtigt ville kunne blive homies, tror jeg. Og mine to blonde babes er absolut ikke så seksuelt udsvævende, som Samantha er det. Og jeg har desværre heller ikke Carries tøjbudget, og min mand er ikke ligefrem en stinkende rig, alvorlig business-type (heldigvis!).
Men der ér da nogle sjove sammenfald! Måske er det sjovest for mig selv … 😉

Og jeg har faktisk gået og overvejet at blive blondine her til sommer, det kan være, jeg skulle springe ud i det og få en permanent med i købet!

Og nu, jeg har jer: Husk at kigge forbi mit store loppemarked på lørdag! Det bliver knaldhyggeligt, det er i min gård, og jeg bor 15 meter fra The Donut Shop! 😉

Carrie og Samatha - og mig og Stine.
Carrie og Samatha – og mig og Stine.