booxtOkay, godmorgen! 🙂
Jeg har netop opdaget, at Boozt.com i dag har 15% rabat på alle deres varer. Og for en gangs skyld er der tale om en butik, der SIGER “alle varer” og mener det. Der er simpelthen også 15% EKSTRA rabat på alle deres udsalgsvarer, hvilket jeg eksempelvis synes, er et kæmpe-hit! Nederst i dette indlæg har jeg indsat billeder af nogle kjoler fra Baum und Pferdgarten, som jeg har gået og tænkt på at investere i så snart, vejret blev mere kjole-stemt. Og nu er de altså på udsalg – OG man får så 15% oveni!
De har også Tiger Of Sweden, Filipa K og mange, mange andre fine brands.
Jeg har fundet er par forårsfavoritter frem herunder – og man kan klikke HER for at komme til selve webshoppen.
For at få rabatten, skal man bare bruge koden 15TODAY, når man tjekker ud. Og man skal købe for minimum 799 kr. (har jeg lige opdaget).

01

Denne kjole så jeg i Magasin forleden. Den er fra Mango, men den minder mig totalt om de kjoler fra Stella McCartney, som Carrie Bradshaw har på i Sex and the City-filmen! Den koster normalt 299 kr., men i dag altså kun 254,15 kr. Find den her.
1

Den perfekte glimmergås-kjole, hvis man eksempelvis skal til sommerbryllup, fra DAY Birger et Mikkelsen! Normalt koster den 2.499 – i dag koster den 2.124,15 kr.

 

02

Den perfekte læderbuks med krokoimprægnering fra DAY Birger et Mikkelsen! De koster normalt 3.999 kr., og i dag er prisen 3.399,15 kr. Find dem her.

03

Fin, fin kosmetikpung fra Baum und Pferdgarten – prima til sommerferien.
Den koster normalt 349 kr., og i dag altså kun 279,20 kr. Find den her.

 

04

Denne populære sag kostede i begyndelsen 1.299 kr., og med rabat OG de ekstra procenter, koster den i dag 772,9 kr. Find den her.
4

Normalprisen for denne fine, blomstrede sag er 1.699 kr. Den er i forvejen nedsat med 400 kr., så med rabatten oveni bliver prisen i dag altså 1.104,15 kr. Find den her.

05

Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg er mest til den med de pink blomster eller den her med de blå. Den koster normalt 1699 kr, er allerede på udsalg, og når de 15% også skæres af, bliver prisen altså 1.189 kr. Find den her.

Nu vil er ved Baum und Pferdgarten, så lad mig lige slutte med denne trøje, som mange her på bloggen tit har spurgt til, når jeg har haft den på. Den er i forvejen nedsat med 47%, så selvom den i tidernes morgen kostede 1.099 kr., kan den altså i dag erhverves for blog 492,15 kr. lige her. Det er den, jeg har på her – jeg bruger den mest på vrangen, faktisk.

Jeg kunne seriØST bruge hele dagen på at finde nedsatte ting, som i dag blot er endnu mere nedsat (til både jer og mig selv), men krapylerne er vågne, min far og hans Elke er på visit, og vi skal ud og vise dem kolonøjseren. 🙂
Så jeg vil anbefale alle, der lige har fået løn, til at smutte ind på Boozt.com og browse løs mellem udsalgsvarer og yndlings-brands. Det ér nu sjovere, når tingene er nedsat. Og de lover jo sommervejr i næste uge, såååh …

God søndag! Og shopping …

Indlægget er propfyldt af affiliate-links, hvilket betyder, at hvis nogen køber noget, når jeg en bette procentdel af prisen.