Find clutchen, jeg bærer på billedet, HER.

Jeg står i skrivende stund ved mit eget lille rundbord på Københavns Universitet Amager i anledning af deres virksomhedsdag. Og jeg føler mig helt en lille smule fejl-castet. Meningen er, at studerende skal henvende sig til mig for at høre om min lille virksomhed, og det er der tilsyneladende ikke den store interesse for.

Men folk er høflige, og jeg har fået en faktisk ganske udmærket sandwich med skinke og ost, og hvis interessen fortsat udebliver, henter jeg krapylerne tidligt og går hjem og leger med Dublo. 🙂

I går var i øvrigt fantastisk! Min kjole tjente sig selv ind efter første billede på Instagram, da jeg nærmest begyndte at skriggræde i taxaen på vej til ELLE Style Awards over alle de vanvittigt søde komplimenter, jeg fik. Det var så dejligt, at I tror, det er løgn!

Ellen i Baum und Pferdgarten

 

Ellen Hillingsø, som jo spillede fandango med min husbond på Bellevue for en måneds tid siden, var aftenens værtinde, og jeg er nødt til at sige, at hun kørte de seneste to års ditto rent over! Hun havde overskud og selvtillid, og når noget glippede med teknikken, sagde hun noget om skinnende arme eller nøgne mænd, så vi alle sammen klukkede. Jeg drak hvidvin, selvom jeg normalt ikke kan lide vin, og jeg blev småfuld nok til senere på aftenen at få en ud-af-kroppen-oplevelse af mig selv, der stod på herre-toilettet og råbe ‘Pik’, fordi jeg ærgrede mig over, at der ikke rigtigt var gang i efterfesten.

 

Torsk på agurk med stedmorblomster og to variationer af dyreæg.

Middagen var derimod lækker, smuk, hyggelig og velsmagende, og borddekorationen duftede godt og var enormt Instagram-egnet. Jeg sad ved siden af en nomineret fotograf, og resten af rundbordets besiddere og jeg rottede os sammen i et forsøg på at drikke han fuld ud fra filosofien om at ‘Stive prismodtagere er sjove prismodtagere’. Han blev lidt småstegt, hvilket så tjente som en blød landing, da han desværre ikke vandt i sin kategori.

Her ses undertegnede med Chrichri’s redaktionschef Caroline og chefredaktør Christiane.

Det var vildt dejligt at være gæst til en fest, jeg indtil nu har været med-afsender på. Jeg kunne bare hygge mig og slappe af – jeg havde intet videokamera på den sorte løber med tilhørende mikrofon, der skulle stikkes op under snuden på kendisser, og natten derpå blev brugt på søvn og ikke uploading af fotografier til ELLEs hjemmeside. Selvom det nu faktisk også var ret hyggeligt… 🙂

Omkring midnat slog det mig, at jeg havde sagt ja til i dag at skulle deltage ved KUAs virksomhedsdag ved at fortælle om min alternative anvendelse af min humanistiske uddannelse i dag, så jeg løb med brus i skørtet ud i natten, fandt en hyrevogn og kørte hjem til velsignede Vestergade, hvor jeg fandt tre sovende klumper guld i varierende størrelse. Perfekt afslutning på en perfekt mode-mandag! 🙂

 

Moi i selskab med enormt seje business-women-typer!

 

Medina uddeler en pris.

 

WC-selfie!

 

Se selv, mega-instagram-venligt!

 

Marie og Marie kendt fra hver sin DR-serie.

 

Mathilde var ikke i galla – men dog stanglækker!

 

Jeg og ELLE-ingerne Line og Mie.