spa
Indlægget er sponsoreret af Compeed.

Man har givet mig en udfordring!
Normalt, når jeg tidligere i mit liv har accepteret en udfordring, har det som oftest været noget med at hoppe ned fra høje ting, give mit nummer til en gut i byen eller spise noget ulækkert på tid – men denne udfordring var nu noget hellere at se det positive i.

Jeg skal på 30 dage gennemføre Compeeds Foot Challenge, som går ud på at anvende deres to nye produkter, der ganske enkelt sikrer lækrere fødder med blød hud fri for hælrevner, tør hud og grimmerier.

spa1
Jeg har de seneste dage i al diskretion været iført hælplasteret, som på fineste spa-vis har blødgjort mine hæle, så overfladen nu mest af alt minder om en babys numse. Og den slags har jeg jo belæg for at kunne udtale mig om.
Jeg vil så teste fodcremen, som matcher hælplastrene, de næste 30 dage, hvor jeg vil komme med min anmeldelse.

Oven i hatten har jeg fået lov at udlodde et luksus-sæt!
Man kan simpelthen vinde en hjemme-spa-pakke magen til den, der ses på det øverste billede, som er min. Pakken indeholder et fodbad, det gode hælerevner-plaster, Compeeds supergode fodcreme, noget badesalt, de fineste, grønne neglelakker og selvfølgelig den vel efterhånden nærmest verdenskendte vabelplaster, som alle damer med hang til stiletter kender. 🙂

Skriv en kommentar til dette indlæg for at deltage i konkurrencen!
Vinderen trækkes og offentliggøres her på bloggen d. 17. juni.