voksen
I morges var Jon ude at træne, og jeg bestak krapylerne med en velmoden pære og lidt Baby Einstein, mens jeg skiftede en plakat ud i en billedramme. Jeg har nemlig fået lavet en kollage af mine Instagram-billeder af vores lille familie på Framkalla (det er en app). Enormt 2015, men ikke desto mindre enormt hyggeligt!

Det var her, punkt et slog mig over ting, jeg gør nu, som jeg ikke gjorde, før jeg blev sådan rigtigt voksen. Altså med mand, børn, ansvar og grå striber i håret.

1) Jeg er begyndt at skrue de dér metaldimser fast bag på billedrammerne fra IKEA, så plakaten holdes bedre på plads op mod glasset. Og ikke mindst er jeg begyndt at hænge billedet op på væggen i den tilhørende wire i stedet for blot at lade sømmet hvile imod rammens øverste kant (hvilket gør den bøjet med tiden).

2) Jeg begynder at synes, at folk på 70 da ikke er særligt gamle i virkeligheden.

3) Jeg har en køkkensaks og en kontorsaks. TO sakse – ikke bare én multisaks.

4) Jeg betaler for at køre med toget næææsten hver gang.

5) Jeg har investeret i en pung så stor, at jeg kan se alle mine betalingskort og derved hurtigt kan betale, når jeg står i en situation, hvor det kræves. (Jep, en “mor-pung”).

6) Jeg er begyndt at betragte kl. 21 som “sidst på aftenen” …

7) Jeg ejer ikke længere jeans, hvis buksebens nederste bagside er trådt i stykker og dermed forkortet op imod fem centimeter af et par Converse.

8) Jeg bliver små-vissen af 2 drinks – og jeg ved det, når det sker. Modsat tidligere, hvor jeg først 7 drinks inde i gamet erkendte (med hovedet i kummen), at jeg vist var på vej til at blive lidt dingelsk …

9) Jeg åbner alle mine rudekuverter.

10) Jeg har fryseposer i næstøverste køkkenskuffe.

Derud over indeholder min pung tre sygesikringsbeviser, jeg bruger sætninger som “min mand sagde også”, jeg ejer et kolonihavehus, jeg har deltaget i op til flere par-middage, og solskinsvejr giver mig (nogle gange) dårlig samvittighed over upudsede vinduer.

MEN. Til morgenmad i dag spiste jeg to nutella-madder, og lige nu er klokken 10.35, og jeg har på nuværende tidspunkt denne formiddag sat fire double-stuffed Oreos til livs, jeg taler babysprog til min mand hver dag, fordi jeg selv synes, det lyder vildt sjovt, jeg er afhængig af ting, der glimter, og jeg danser grimt ved de fleste fester bare for at få opmærksomhed. 🙂

Hav en dejlig fridag i anledning af Herres opfaren til himmerrige dengang for en del år tilbage. Jeg håber på solskin, jordbær, koldskål og pandekager. Eller andre ting, man godt kan lide. <3

Pssst…: I morgen tidlig trækkes vinderen af de her Jimmy Choo-ballerinaer. Jo flere gange, man skriver en kommentar, jo større er ens vinderchance! 🙂

I går lagde jeg i øvrigt et bette outfit-indlæg op. Det kan ses her, hvis det var noget.