satcJeg var til premiere på både ‘Sex and the City – The Movie’ og ‘Sex and the City II’.
Faktisk var jeg med-arrangør af et event på Fisketorvet i CinemaxX, da den anden film havde premiere. Der var dresscode, cocktails, popcorn og damer über-alles, og vi skreg, råbte og hvinede som teenagere til en City Bois-koncert. Ikke mindst da den “danske” arkitekt (som i virkeligheden vist nok viste sig at være af britisk afstamning) tonede frem på skærmen i et væld af sandstøv.

Som de fleste andre var jeg ikke ovenud tosset med film nummer to, men jeg har alligevel set den over 20 gange. Så værre var den altså heller ikke. 😉

Jeg håber som mange andre damer på et tredje helaftens-eventyr med de stor-amerikanske stor-forbrugere i hovedrollerne, men jeg tror ikke rigtigt på det længere. Rygterne er blevet afvist for tit – og med lidt for gode begrundelser.
Ikke desto mindre florerer disse rygter nu og da, og lige nu er altså én af de gange. Og denne gang er rygtet startet hos ingen andre end Carrie Bradshaw Preston.

satc1Sarah Jessica Parker lagde i sidste uge et billede op på sin Instagram, hvor hun mere end antyder, at nogen har opsnappet en hemmelighed, og at hun ikke kan dele flere informationer lige nu, men at hun nok skal spilde bønnerne in due time.
Warner Brothers, som stod bag de to forgangne film, holder dog stadig fast i, at der ikke er mere Sex i sigte, og det tegner jo ikke godt, desværre.

Men jeg håber sgu stadig! Jeg ville elske at se en 3’er, hvor Lily og Brady er blevet teenagere, og Samantha nærmer sig de 60! Men hvis Carrie snaver med Berger i den næste film, så udvandrer jeg altså fra biografen! 😉

Hvad tror I? – 3’er eller ej?

Klik i øvrigt her og se mine (synes jeg selv) enormt sjove beviser på, at jeg er Carrie Bradshaw! Bare med børn … Og brunt hår. Og dansk accent. Anyway!