02

Indlægget er sponsoreret af BR Badelegetøj

SÅ er der en børnekonkurrence på banen! Det sker ikke ofte, men jeg kom sgu i godt humør, da disse farverige badelegesager kom ind ad døren. 🙂
Som mor til twins får man helt latterligt mange gaver, som indeholder helt latterligt mange stykker tøj, legetøj, sko og løsøre i fesen lyserød og ligeledes lyseblå. Og det er ikke for at virke utaknemmelig, men hvis jeg ser én pink sok mere, så kaster jeg et eller andet ud af vinduet. Desuden har Berta en smuk, lys teint, som pink slet ikke gør noget godt for. Egentlig er hun bedst i kolde nuancer, hvorimod Hugo gør sig enormt godt i rød.

Derfor blev jeg så glad for at modtage en kasse legesager i rigtige børnefarver: Gul, blå, grøn, lilla og rød! Og det er netop de glade farver, jeg også gerne vil iklæde mine krapyler i den resterende tid, hvor det endnu er mig (og deres far), der får lov at bestemme over deres garderobevalg.

Men hvorom alting er, er det netop nu legetøjet, det skal handle om!
Jeg har fået lov at udlodde en pakke fuld af badelegetøj fra BR til en læser. Vinderen trækkes allerede på fredag d. 8. maj blandt de, der efterlader en kommentar i feltet herunder. Man behøver ikke skrive sit eget navn, hvis man ikke har lyst, men i så fald skal man vælge et alias, man selv kan huske. Vinderen offentliggøre nemlig her på bloggen, så man skal gerne lige kunne kende sit eget navn, hvis man skulle ende med at blive den heldige. 😉
Se i øvrigt det fine legetøj her.

Indlægget er sponsoreret af BR Badelegetøj

01