maga

Indlægget er sponsoreret af Magasin

Indledningen til dette indlæg skulle egentlig have været et billede af to vanvittigt lækre og sygt møre bøffer ledsaget af en færdigkøbt tomat/mozzarella-salat og en ditto med broccoli. Og en cola til mig og en øl til Jon. Men jeg glemte at tage et billede. Det kom jeg i tanke om midt-bøf, jeg klagede min nød til min ægtemand, som trøstede mig med, at jeg havde tilkøbt to Sticks fra Simply Chocolate til dessert, som jeg bare kunne fotografere i stedet. Således opløftet nød jeg resten af min himmerigs-tallerken, mens jeg ligeledes så frem til min dessert.
Den røg ned lyn-Børge til et afsnit at SUITS, hvor Louis Litt bestiller kopper med hjemmelavet slogan til hele etagen. Og pludselig sad jeg der med afgnavede chokoladestænger og stadig intet billede. Så det må man altså tænke sig til.

Men hvorom alting er, er dette et sponsoreret indlæg for Magasins kampagne ‘Lige Ved Hånden’, der er skabt for at minde os om, at det altså er det, Magasin er for ret mange af os. De har åbent på ukristelige tider, og deres varesortiment er så stort og varieret, at hvis en familie på fem blev lukket inde i Magasin, ville de kunne (over)leve og være yderst velklædte og godt underholdt i op imod et halvt år. Hvis man kunne vinde et ‘no limits’ gavekort til Maga, ville man ikke behøve handle andre steder nogensinde igen. Ever.

Jeg køber ikke så ofte ind i kælder-etagen (jo, i deres ‘lade-afdeling, det er rigtigt nok), men jeg elsker, når jeg gør det, og det gjorde jeg altså i sidste uge. Som min far altid har sagt, kan det meget bedre betale sig at spise hjemme, når man spiser bøf. For de penge, man giver for sådan én på en restaurant, kan man få uendeligt meget bedre kvalitet ude i verden. And we did. And it was awesome …

I dag skal vi have oksefrikadeller, søde kartofler og salat, som billedet ovenfor viser. Og det er skønt og nice og dejligt, og alt det der! Men jeg savner lidt den Maga-bøf … 😉