makeup

Nuvel, det kan da godt være. det kan virke lidt overdrevet at have 16 forskellige makeup-produkter på din must-have hverdags-makeup-liste. Men jeg er altså en all or nothing-kinda garl. Mens jeg skriver dette indlæg har jeg eksempelvis slet ingen makeup på. Og det til trods for, at jeg har adskillige møder i dag og ikke har sovet vanvittigt godt i nat. Men sådan ser vi jo også ud nogle gange, og det er der ingen skam i.

Men når jeg så lægger makeup, gider jeg ikke den dér med “tre quick fixes og så ud af døren”. Hvis jeg kun har tid til at bruge tre produkter, lader jeg hellere være.

De eneste produkter på billedet ovenfor, som jeg ikke bruger til hverdag, er Lancôme Eclat Miracle, som er en fantastisk highlighter, som jeg elsker at bruge, når jeg skal ud. Jeg lægger den dér, hvor jeg gerne vil have lyset reflekteret (kindben, under brynet, på næsebenet), og den har en rigtigt flot effekt. Den anden, som jeg kun bruger ved særlige lejligheder, er The Body Shop All-In-One Tinted Concealer, som ligger nederst i højre hjørne. Den er fantastisk til fine linier rundt om øjnene!

Alle de andre sager bruger jeg, når jeg lægger hverdags-makeup.

Øverst i venstre hjørne ses Lancômes eyeliner, som de fleste damer nok kender. Min er lille, fordi jeg købte den sammen med en mascara engang. Den er tilpas fedtet, og jeg kan godt lide at bruge den på den øverste våde vippekant – altså under øjenvipperne. Det får vipperne til at se tykkere ud. Find den her.

Ved siden af den ligger min mineralfoundation fra Tromborg. Ja, jeg har nogle gange affærer med andre brands, men de holder ikke i længden. Jeg vender altid tilbage til farven ‘favorite’ fra Tromborg. Find den her.

Den lille dims, der står op, er min eyeliner fra The Body Shop. Jeg er blevet træt af almindelige flydende eyelinere, da jeg synes, looket bliver for hårdt. Men med den her ser det mere blødt og naturligt ud. Find den her til en hundemand. 🙂

Den sidste ting i første linie er min kabuki-børste fra Tromborg. Bedre bliver det ikke – og jeg har prøvet mange. Den er lidt dyr, men jeg har haft min i næsten fire år nu. Den skal bare vaskes i mild sæbe engang om måneden (som OM jeg husker det), så holder den sig fint. Find den her.

Den lille parfumeprøve på anden række yderst til venstre er fra YSL. Den dufter mildt ag lidt mørkt og er god at have, når dagene bliver lidt lange. 🙂 Find den her.

Mit brow-kit er fra L’Oreal. Det er en fin, mørk skygge og en lille voks til, og det virker, som den slags nu engang skal. Det virker nu engang meget mere naturligt med pudder-bryn end pen-bryn. Find den her.

Den store, runde fra Estée Lauder er min Brnze Goddess solskinspudder. Den lægger jeg på kinderne for at fremhæve kindbenene. Det er bedst at bruge en bred børste og faktisk lægge den lidt højere, end man lige skulle tro. Det har jeg i hvert fald erfaret. 🙂
Find den her.

Ved siden af den ligger mine pæne perler fra The Body Shop, som giver den fineste glød til kinderne. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men den er stærkt anbefalelsesværdig!

Min mascara er fra Benefit, og det er første gang i omkring 10 år, at jeg forelsker mig i en mascara, som ikke er fra Lancôme! Den buer vipperne, forlænger dem og gør dem fyldigere. Alt det, man gerne vil have. Find den her.

Jeg bruger tit en ensfarvet øjenskygge til hverdag, som bare er lagt over hele øjenlåget og smusset godt ud i globelinien. Jeg kan godt lide Bobbi Browns øjenskygger, da de fås i alle mulige forskellige brune nuancer, og de har en god pigmentering, eller hvad det nu hedder. 🙂 Min er herre-gammel, og de fleste af farverne er knækket, men man kan købe Bobbi Brown i Magasin, blandt andet.

Den sølvfarvede dims nederst, der ligner en sprittusch, er en highlighting concealer fra Lancôme, som jeg er helt pjattet med. Jeg bruger den hele vejen rundt om øjnene og på de små røde mærker, jeg tit har lige under næsen. Find den her.

Anne Staunsager, der lagde min makeup til vores bryllup, anbefalede mig at bukke mine vipper noget mere, så det er jeg begyndt at gøre hver gang, jeg lægger makeup. Jeg varmer ikke bukkeren op, og jeg gør det, inden jeg lægger mascara, og mine vipper er aldrig knækket af det. Sådan en koster ikke en skid. Find den her.

Jeg plejer at slutte brynene af med en brow-gel, som har lidt farve. Det trækker dem op og gør looket lidt ‘wet’, hvilket jeg synes ser ret velplejet ud. Denne er fra Benefit og kan købes her.

Det var lidt om dét! 🙂
Jeg er jo ingen guru ud i sminke, men man kan nogle gange få meget ud af at blive inspireret af andres makeup-tasker, synes jeg. Og dette er altså det, jeg har i min. Sådan for real. Jeg har lige pudset tingene med vindues-rens, inden jeg tog billedet – normalt er det fedtet ind i makeup-rester. 😉

Med ønsket om en lækker dag! <3

Indlægget indeholder affiliate-links.