mmsjp
MM with twins vs. SJP with twins … 😉

Nogle vil måske kunne huske, at jeg for et par måneder siden lavede en noget ublu sammenligning imellem min HBO-heltinde, Carrie Bradshaw, og mig selv baseret på vores menneskelige relationer. Og ja, vi har begge en rødhåret advokat-veninde, hun har sin Mr. Big, jeg har min Mr. Long, og vi lever begge af at skrive. Men nu viser det sig imidlertid, at der faktisk også er grundlag for en sammenligning imellem Carrie Brawshaws værtskrop, skuespillerinden Sarah Jessica Parker, og undertegnede.
SJP er gift med en skuespiller. Jeg er ditto. SJP er mor til et par bedårende twillinger, og MM … well… 😉

Men! SJP træder sine stiletter (eller på dette billede ligner det nærmere en form for kina-sko…? Let’s not go there) i New York City, mens undertegnede som bekendt er lykkelig i Kongens København. Og jeg er heller ikke sikker på, at Mrs. Parker er køkkenhavetypen, som jeg stensikkert bliver, så snart jeg i morgen får nøglerne til kolonøjseren …

Om tre uger udjævnes forskellene mellem den krølhårede fashionista og moi imidlertid yderligere, idet jeg rejser med Jon under armen og krapylerne som håndbagage til New York City, hvor vi skal hygge os i fjorten dage.
Det forholder sig nemlig således, at min herre-seje mand har modtaget et studierejselegat af en eller anden skuespillerforening (med god smag), og de penge skal i sagens natur bruges på at studere i udlandet. Derfor har han nu booket en dialekt-coach og en skuespils-lærer, og sådan skal han således spendere mange af sine timer i det store æble.
Ungerne og jeg, derimod, skal tulle rundt i Central Park, spise is, kigge butikker og lege på alle de legepladser, vi overhovedet kan finde på Manhattan! Jeg har overtalt Jon til at lade fælleskassen udbetale os lidt flere lommepenge end vanligt i juni, så Mor Lange kan shoppe igennem i verdens måske mest gennem-shoppede by – minis in hand.

Til alt held har Jon en skuespiller-ven, som er bosiddende i netop New York, men i de to uger, hvor vi er derovre, er han i København, så vi har lejet hans lejlighed til en yderst fordelagtig pris og har sågar købt både babysenge og ditto stole på Amazon, som står klar, når vi ankommer. Vi skal flyve direkte fra København til New York klokken 19, som er krapylernes vanlige sengetid, så håbet er, at de tager sig en overordentlig skraber med os som bevidstløse vidner. Da de er under to år, koster de stadig ikke noget at have med om bord på en flyvemaskine, men til gengæld har de heller ikke deres eget sæde. Så der kommer til at blive dobbelt-flysæde-spoonet tværs over Atlanten.

Inden turen til New York skal jeg faktisk både en tur til Stockholm senere i denne uge og til London dagen inden vores amerikanske eventyr. Begge ture er af en varighed på blot 24 timer, men jeg glæder mig under alle omstændigheder grundigt til det hele!

Hvis man skulle ligge inde med gode tips til at fordrive tiden med småbørn i New York, så er disse meget velkomne i kommentarfeltet herunder. 🙂
Med ønsket om en dejlig tirsdag med solstråler, mild maj-mystik og masser af mums!