mmavisJeg var sgu i BT i weekenden! Som i kæmpe artikel, to sider, MM ud over det hele!
Jeg kom lige ud af flyveren fra Malaga og følte mig som en ren Medina, som jeg stod dér helt solbrændt (never mind de fedtede børnefingre overalt på mit tøj og det nærmest dredlock-agtige hår, men alligevel!) og så slog jeg op på side et i BTs lørdags-tillæg, og dér var et kæmpe-billede af mig lige ved siden af indholdsfortegnelsen – og et billede af Christian Bitz, der fortæller, at hans børn synes, han er en idiot.

Hvorom alting er, er jeg ret stolt af artiklen, faktisk. Den om mig, altså. Jeg har da aldrig været omtalt i en avis før. Ikke så stort, i hvert fald!
Jeg har fået lov af journalisten, Gita Femhøj, til at bringe den her på bloggen, så hvis nogen skulle have lyst til at læse den, er det altså en mulighed. Jeg anbefaler naturligvis, at man nyder en kold, fuldfed cola og en nutellamad til.

Hvis man endnu ikke har opdaget det, kan jeg i øvrigt nævne, at jeg allerede har lavet et indlæg i dag. Oh, yes, der er ild i mor Lange i dag! Det er hér.
Det kan læses her. Og også dét glider naturligvis lettere ned med cola og en eller anden form for ‘lade fra Tyskland. 😉

Med ønsket om en dejlig onsdag! Jeg håber, solen bliver HELT til i morgen! 🙂

image1image2