nipplecovers
All a girl needs: Heels and nipple covers… 😉

Indlægget er sponsoreret af Magasin


Magasin kører lige for tiden en kampagne (som faktisk er rigtigt fint lavet, sådan rent grafisk, synes jeg), som hedder ‘Lige Ved Hånden’. Hele pointen er, at alt det, man nogensinde får brug for her i livet – sådan verdsligt i alt fald – kan man få i Maga. Hvis man står og mangler noget til festen, til middagen, til outfittet eller til kæresten, så kan man købe det dér, og de har ret tit åbent.

Jeg blev så spurgt, om jeg kunne tænke mig at skrive et par indlæg om denne kampagne, og så var det, at jeg synes, det gav god mening. Som den opmærksomme læser her på bloggen nok har opdaget, tilbragte jeg ret meget af min tid på barsel i netop Magasin – her iblandt deres kælder-etage, hvor jeg har smovset flere jordbær på pind end de fleste – og da jeg for præcis en uge siden skulle til ELLE Style Awards, brugte jeg faktisk Maga (ja, vi er på fornavn) præcis, som det er beskrevet i kampagnen.
Jeg stod nemlig i mit undertøj på kontoret og lagde makeup, mens jeg hørte radio helt enormt højt. Det føltes ret rebelsk at stå dér og være letpåklædt midt på arbejdet, men jeg var alene hjemme i Townhouse, og jeg ville ikke risikere at få makeup på min nye kjole.

Da jeg lidt senere tog kjolen på for at tjekke, at hår, makeup og outfit passede sammen, måtte jeg imidlertid erfare, at den fine, lyse robes overdel var en lille smule gennemsigtig. Ikke nok til at være upassende, men bare nok til, at det ville kunne aflede opmærksomheden fra mine fine øreringe og i øvrigt (synes jeg selv) ret imponerende symmetriske eyeliner.
Så jeg hoppede i tøjet og trådte i mine glimmer-sneakers og fór de par hundrede meter over til Magasin og købte det, der åbenbart vist nok hedder ‘nipple covers’. Og således var min gamle, tykke og trendy veninde, Magasin, altså skyld i, at jeg kunne gå dydig til fest!
At jeg så kom til at råbe upassende gloser på herretoilettet til trods for mine tildækkede brystvorter, skal ikke holdes hverken kjole, fest eller stormagasin til last… 😉

mmmarie
Her ses jeg så med dydige babser i selskab med den smukke blogger, Marie Jedig.
Mange har i øvrigt spurgt til min læbestift, som er fra Lancôme. Det er en gammel én, jeg har haft længe (lyder lækkert), men den her ligner rigtigt meget.

Magasin har i øvrigt også lavet en fin gave-app. Hvis det var noget, kan den tjekkes ud her.
Med ønsket om en dejlig mandag! Jeg skal bruge aftenen på at google nyt løsøre til paradiset i Glostrup. 🙂