mmhux

Jeg ELSKER det her billede af Hux og mig!
Det er taget lørdag i sidste uge, netop som vi stod af bussen lige udenfor Ejby Sommerby for at lure på det, der endte med at blive vores kolonihavehus.
Han havde syg optur over at slippe ud af bussen (de gør sig ikke i busser, krapylerne. Netop derfor planlægger vi at købe to gamle cykler, som skal stå ved Skovlunde Station og agere “stations-cykler”. Ungernes livskvalitet er alle dage meget højere, når de sidder i anhængeren og cruiser derud af, end når de er spændt fast i en klapvogn i en bus, der slingrer afsted).

Der er nogle stykker, der har skrevet og spurgt til mit tøj på dette billede, så derfor kommer her et bette outfit-indlæg om netop dét.
Jeg kan i øvrigt fortælle, at Hugo er iklædt vindjakke og bukser fra Hust & Claire, mens hans mega-fede sneakers med elastik-snørebånd er et Adidas-scoop fra Sarenza.dk. (Berta har i øvrigt dem her. :-D)
Normalt går jeg ikke synderligt meget op i krapylernes påklædning, da den alligevel altid er fedtet ind i et eller andet i en ubestemmelig farve, inden der er gået et kvarter. Men når de har sneakers på, river det altså i livmoderen.. 😉

Blusen, jeg har på, vender faktisk på vrangen. I virkeligheden er den grøn, den er fra Baum und Pferdgarten, og jeg købte den i efteråret. Jeg synes bare, vrangen er pænere.
Den er vist ikke rigtigt til at opdrive nogen steder mere, tror jeg, men de har lavet en sommer-pendant til den, som er SÅ fin! Og den er endda nedsat i Magasin lige nu, lurede jeg lige. Find den her.
Nederdelen er fra Designers Remix – også et køb, jeg gjorde i efteråret. Den er plisseret og er sølv-farvet og hvid. Dejligt festlig! Den er vist heller ikke til salg nogen steder mere, men deres opdaterede sommer-version er SÅ pæn og kan ses her. Alternativt er der denne virkeligt fine sag i samme længde som min, fra Rosemunde.

Jakken er jo min gamle Patrizia Pepe-sag, som jeg har haft i 3-4 år efterhånden og endnu slet ikke er træt af. Jeg har desværre ikke fundet den nogen steder på nettet, men den her ligner i farven og har en god pris. Og den her er bare pæn, altså! Meget sommer-frakke-nice!
Skoene er mine ECCO-vindere, som jeg skrev om her.

Indlægget indeholder affiliate-links.
I øvrigt – inden jeg begyndte at blogge, anede jeg ikke, hvad “affiliate-links” var for noget! Er folk med på det? Eller vil man gerne have en forklaring? I så fald let me know. 🙂

Hvis man vil vinde et par sommer-ballerinaer fra Jimmy Choo, skal man for resten klikke her. NU! 😉