mms

I går var det herregodt vejr, så jeg mødtes med min svigermor og hendes søn, min mayn, ved vuggestuen klokken tre, hvor vi opsamlede vores krapyler, der havde haft en storsået dag. Berta var faktisk så optaget af en leg, at hun ikke havde tid til at speed-kravle os i møde, som hun plejer. Men vi fik hende dog med os.

På vej mod Cock’s & Cows (dem kan man i øvrigt stemme på som Byens Bedste Burger i AOKs afstemning, hvilket jeg jo synes er en fair betegnelse. SMS koden ‘BB15 COC’ til 1929. Det koster 1 kr. Og jeg har fået en gratis milkshake for at skrive det her!) kom jeg i tanke om, at jeg var relativt velklædt denne fredag, og da vi passerede de fine kolonner ved Nationalmuseet, fik jeg min personlige fotograf, Mr. Lei Lange, til at klipse mig.

Som tidligere nævnt er jeg ret stor fan af at genbruge det tøj, jeg godt kan lide. Jeg skifter ikke garderoben ud hver sæson, og jeg gemmer mit sommertøj fra¨år til år. Noget bliver solgt på loppemarkeder, noget bliver givet til Røde Kors, og noget går jeg med, til det er slidt helt i stykker, fordi jeg synes, det klæder mig.

Dagens outfit består af mine yndlingsjeans fra Diesel. De er af mærket JoggJeans, som er en genial kombination af jeans og joggingbukser. De ser ud som skinny-jeans, men de føles som nattøj. Næsten da. Jeg har fløjet i mine de sidste to gange, jeg har været udenlands, og det har været yderst behageligt! De kan findes her.

Skoene er mine glimmer-favoritter fra Nome Footwear. Jeg havde dem på i souken en HEL dag i Marrakech ved en fejl, fordi jeg glemte at skifte, men de viste sig at være enormt behagelige at have på, så nu er de mine go-to sommersko! De kan findes her.

Frakken er en teddy-ting fra Ganni i den perfekte overgangs-frakke-farve! Jeg har fundet én, der ligner den vildt meget. Jeg ved ikke, om det er den helt samme, men den er nedsat med 879 kr. lige nu, og det er vel værd at tage med. 😉 Find den her.

Sølvjakken, jeg har på indenunder, købte jeg, dengang Isabel Marant lavede en kollektion for H&M. Jeg havde den hængende i skabet i to år, før jeg havde den på første gang, og nu bruger jeg den hele tiden. Den fås selvfølgelig ikke mere, men jeg har fundet noget, der minder lidt om den til en billig penge her.

I dag skal vi til Glostrup og se på kolonøjser, og jeg glæder mig tumpet. Der er pakket leverpostejmadder til krapylerne, og vi har paraplyen ligger under vognen!
I aften skal vi til fødselsdag hos én af Jons bedste venner, og jeg glæder mig sådan til at skulle ud med min mand. Kunne være, jeg skulle hoppe i mine Choos igen! 😀