Til de, der ikke er med på den: OOTD står for ‘Outfit Of The Day’. Jeg troede i langt tid, det var en opmærksomhedsforstyrrelse, indtil jeg klikkede på hashtagget på Instagram og ligesom forbandt prikkerne… 

Sættet på disse billeder er fra TopShop! Jeg har ikke handlet i Topshop i over et år, da de spiller enormt høj musik, og næsten alle deres vinduesmannequinner har kronisk bar mave med meget smal talje. Og jeg har tit været i selskab med en klapvogn på mine shoppeture og har ikke haft lyst til at vise mave. 

Men i søndags var jg på strøg-tur med min søster for at hjælpe hende med at købe tøj. Hvilket naturligvis i sidste ende blev dyrere for mig selv end for hende… Men jeg synes, det her sæt var så 70’er-labert på en sommer-agtig måde, at jeg valgte at ignorere det faktum, at hvid er en dårlig idé, når man er en krapylindehavende, fummelfingret nutella-holiker, og jeg klarede da også min første dag (i går, mandag) uden pletter. Er jeg ret sikker på. 

  
Skoene er (et af) årets musthave-sneaks (synes jeg), nemlig Adidas Superstars købt på Sarenza.dk. 

Billederne er taget af seje Emma Matell-Hyllested fra Fashionspotter.com