Jeg havde også dette sort/hvide sæt med til Marrakech, men jeg var for stor en kylling til at få nogen til at knipse mig i det. Heldigvis har jeg jo Jon med denne gang, og han har faktisk efterhånden bevist sig som en entusiastisk og ganske effen streetstyle-fotograf. Han får altid skoene med og har fanget det der med altid at fotografere oppefra, da det får hofterne til at synes mindre. 😉

Billede herover tog han, da vi var på vej på date i går aftes. Vi tog mine søstre og den enes kæreste med, og vi havde seriøst den mest grineren aften ved byens internationale festival. Mere om det i et senere indlæg, jeg har nogle ret gode billeder, nemlig. Jakken er nogle år gammel, den er fra Patrizia Pepe, og jeg EEELSKER den! Tasken er fra Saint Laurent Paris (duh!), og skoene er mine glimmer-darlings fra NOME Foodwear.

Sættet er fra Part Two. Bukserne kan købes her og blusen/kjolen her. Jeg bruger både de to dele sammen, og i forgårs havde jeg eksempelvis bukserne på sammen med en anden bluse (en gammel sag fra TopShop). Kjolen er også rigtigt fin alene, så på den måde er det egentlig tre outfits, man får for pengene. 🙂

I dag nyder vi den sidste tid ved poolen, Jon og jeg går og tager os lidt til hovedet – der var nogle helt utroligt gode mojitos til den festival i går – og jeg skal have lagt en kjole til side over telefonen i en københavnerbutik. Begge de kjoler, jeg påtænkte at iklæde mig til ELLE Style Awards på mandag, er gået i vasken, så nu køber jeg en helt ny i styret. 🙂
Mange solskinshilsner fra en glad fru Lange, der i DAG kan fejre fire år på armen af ham her, som jeg har været hemmeligt forelsket i siden 2003… <3