congo

Jeg faldt forleden over et super-fint initiativ på facebook.
En pige, der hedder Nicole Pambi, forestår en indsamling til foreningen Hjælp Congo, og de mangler alt – undtagen tøj. Nogle nye regler på området gør åbenbart, at man ikke må sende tøj. Men man må sende legesager, skoletasker, elektronik, køkkengrej og meget andet. Og vi leder jo alle (TIT!) efter en grund til at tømme kælderen (jeg gør i hvert fald), så her er den! De fine mennesker, Nicole samarbejder med, kommer endda gerne ud og henter de ting, man gerne vil donere.

Find Nicole Pambi på Facebook, hvis du har noget tungt, der skal hentes.
Alternativt kan man aflevere poser med sager hos Tue i Pilestræde 47 indtil på onsdag.

Om indsamlingen skriver Nicole selv på facebook:
Ligger du inde med gammelt legetøj, madrasser, køkkengrej, elektronik ect. i kælderen? Vi har denne gang fået bevilliget 2 x containere til projekt Hjælp Congo, af Genbrug Til SYD.
I juli måned vil vi tage til Den Demokratiske Republik Congo og sørge for, at alt gives til børnehjem, plejehjem og hospitaler, der ikke har mange ressourcer og er dybt afhængige af donationer. En række danske hospitaler har doneret diverse brugbare apparater, men vi har stadig masser af plads i containerne.
Vi vil den næste uge køre rundt og hente ting, så ligger du inde med noget, må du meget gerne sende mig en privat besked.
Del gerne og på forhånd TAK TAK TAK!
Tasker og særligt skoletasker er velkomne..

Jeg håber, at nogle kasserede sager hos jer derude kan få et nyt liv i Congo!
Det er der da også noget sommer-eksotisk over. 😉
God aften! <3