Jeg har sovet ni timer i nat! NI! I træk!

Jeg var så rundt på gulvet, da jeg vågnede, at jeg satte mig skævt på toilettet og faldt ned… Så ved man, man har sovet godt!

I går aftes kom jeg meget træt hjem til mit hotel og skyndte mig op på værelset på det ret dyre, svenske hotel med håbet om at finde et badekar. Men mit værelse havde ikke engang et vindue. Jeg har aldrig sovet i et værelse uden vinduer før.. Men en gang skal jo være den første. Og deres brusebad var også okay. 

Jeg tog derefter min trætte krop og min håndtaske med ned på gaden og fandt en restaurant i en kæmpe-bygning, der hed KUNGSHALLEN, hvor man kunne vælge imellem indisk, mexicansk, kinesisk og alt muligt andet, og så stenede jeg max med mit Se & Hør, spiste halvdelen af den lækre mad på min tallerken, indtil jeg gav op og gik hjem i seng (uden at rulle gardinerne ned) og sov tungt helt til kl. 6.30 i morges! 

I dag skal Mina lave to forskellige looks på mig, som skal fotograferes, og i aften flyver jeg hjem til Jon og krapylerne. Jeg savner dem allerede helt enormt meget. Både fordi, at de bare er så grineren lige i øjeblikket (Ja, også Jon, men egentlig primært ungerne), efter de har lært at gå og begge har en gedigen optur kørende over sig selv, men også fordi, at Berta åbenbart får astma hver gang, jeg ikke er hjemme, og det er bare fedest at være der, når de ikke er på toppen. 

Men, men, men! Jeg er hér, Jon er krapyl-ekspert, fotografen er mega-grineren, jeg bliver dullet dagen lang, og det skal nydes as best I can, inden jeg i aften kravler ned i først Bertas seng og sniffer mig babyskæv i hendes nakke, hvorefter Hugo står for tur. <3

Det viser sig også, at det sted, vi bruger til at tage billeder her i Sverige, er en gammel biograf, og rygtet siger, at der er en gammel billetkontrollør, som spøger, så jeg holder godt øje med gennemsigtigt biografpersonale! Slikskålen er her stadig, og jeg har allerede spist to Dumle, selvom klokken kun er lidt i ti, men det ér da også forbandet at tage til Landet Kendt For Lösgodis dagen efter, man iværksætter Projekt Sukkerstop! 

Godt, vi altid har i morgen… 😉