Jeg er i Stockholm! Det er jeg, fordi jeg det næste år skal være med i en nordisk kampagne for Max Factor. De har valgt to bloggere fra henholdsvis Norge, Sverige, Finland og Danmark, og jeg er altså én af de danske. Vi skal alle have lagt sygt nice makeup, som bliver fotograferet, og disse billeder vil blive vist på vores blogs, i ELLE og på ELLEs hjemmeside. Nu har jeg arbejdet på ELLE i næsten fem år, og jeg har aldrig fyldt en hel side… Og det kommer jeg så til nu! Det er altså sjovt på en meta-agtig måde. 🙂

Jeg fløj til Stockholm i morges og gjorde mig umage med at sove så meget af turen som muligt væk, idet jeg har sovet elendigt i nat. Ole Lukøje har skoddet mig for Gud ved hvilken gang, og jeg er efterladt til nætter med stirren op i loftet og lytten til Jons tunge åndedræt. Hvilket er helt okay – bare ikke dagen før, man gerne vil ankomme til Sverige og ligne maybe-model på max 25 med friske kinder og glimt i øjet og ikke en kortbenet, udkørt, snart 34-årig småbørnsmor med grå striber i håret og poser under øjnene, som kædegaber. To make matters worse er den svenske blogger, jeg skyder med i dag, enormt smuk og ligner noget, der er vant til at være i magasiner hele tiden! OG der står en kæmpe slikskål på bordet, som jeg skammer mig over at sige, at jeg har røvet tre vingummier fra, inden mit over-jeg rynkede brynene og slog i bordet.

  Men! De kendte vel min alder og statur, da de inviterede mig med på holdet, og jeg har en af Danmarks aller-dygtigste makeup-artister, Minna Ingerslev, i mit ringhjørne, det bløde lys gør alverden, og folk virker skidesøde, så det skal nok blive skidegodt! Ellers er der jo altid PhotoShop… 😉 

 Lige nu får jeg dullet hår, hvilket er min yndlings-ting at få dullet (jeg tror ikke, at fodmassage kommer på tale, desværre) og i nat agter jeg at stile efter 10 timers søvn med ørepropper i lånt hotelseng. Og solen vold-skinner i Stockholm! Det skal nok ende godt. 🙂