winEngang var Fisketorvet bare et storcenter, der lå ude i en belejlig gåafstand fra S-togsstationen Dybbølsbro. Hverken stationen, spadsereturen eller selve centret indbød til nogen større hygge eller fashionabel shopping.
Men nu har jeg jo nøje fulgt Fisketorvets (eller SkaldyrsCentret, som det hedder i (nogle) folkemunde) udvikling igennem de seneste fem år, idet jeg inden min barsel trofast passede mit job i Allerhuset på Havneholmen lige overfor bemeldte center. Og de har de seneste år hanket gevaldigt op i sig selv, der er kommet en masse nye, cool butikker, der er sågar kommet en “amme-bar”, som jeg selv brugte en enkelt gang, da Berta trængte til ren røv under en eftermiddags-shopping, og de har en masse fine steder, man kan stille sulten eller nappe en kaffe og hvilke fusserne midt-shopping. Der er virkelig fint!

Et initiativ, Fisketorvet startede op sidste år, som bakker op om deres “fingeren-på-pulsen” er, at de giver den fuld gas i forhold til at støtte små, struggling erhvervsdrivende eller folk, som har en god idé, men som lige mangler det sidste skub til at turde føre drømmen ud i livet.
Sidste år lancerede de for første gange denne konkurrence, hvor man kunne vinde en butik på Fisketorvet HELT GRATIS i en måned. Inklusive markedsføring. I et af landets største centre, hvor millioner af mennesker shopper.
Sidste år vandt CapStore, som sælger kasketter, og det gik så godt, at de stadig har butik derude. Det siger da det hele.

Nu kører konkurrencen så igen for anden gang, og det er her, jeg vil opfordre alle, der har drøm om at åbne egen butik, til at ansøge!

Vinderen får:
– En butik på Fisketorvet gratis i en måned
– 10.000 kr. til brug i Fisketorvets bolig- og indretningsbutikker til indretning og inventar til butikken
– Markedsføring af butikken og en kundestrøm på 7,5 mio. besøgende årligt

Juryen, der skal kåre vinderen, er disse seje mennesker:
Christian Walther (formand for Dansk Iværksætterforening)
Anders Forup (stifter af smykkevirksomheden Handcrafted)
Dorthe Mathiasen (stifter af plakatvirksomheden Vissevasse) og
Fisketorvets centerchef Jacob Bannor.

Læs mere om den svedige konkurrence (’svedig’ holder stadig, jeg hørte en totalt street pige sige det til Cecilie Lassen nede i Pilestræde tidligere i dag) og tilmeld dig her.

Indlægget er sponsoreret af Fisketorvet – Copenhagen Mall.