choo2

Som jeg teasede med i et indlæg i sidste uge, hvor jeg skamløst flashede mine nye, relativt gejlede Jimmy Choos, har jeg fået lov at udlodde et par ballerinaer i samme mærke her på bloggen. Ballerinaerne er sponsoreret af den butik, de fleste kvinder gerne ville stå forrest i køen hos i tilfælde af udsalg, nemlig Kassandra i Grønnegade 27-29.

Grunden til, at de sådan lader mig kaste rundt med gule ballerinaer fra det lækre luksusbrand er, at de på fredag har et event i butikken med fokus på Jimmy Choo. Der er åbent og fri adgang for alle den ganske dag, og jeg vil naturligvis på det kraftigste opfordre til, at man kigger forbi. 🙂

choo1

De gule ballerinaer er feminine uden at være tøsede, anderledes uden at være outrerede og praktiske helt uden at være kedelige. Man kan se flere billeder af dem på Kassandras webshop her.
De koster 2.950 kr. og kan altså vindes af en dame, der kommenterer dette indlæg. Skriv en sommer-agtig kommentar om noget med sol, smilende morgenæg på tagterrassen, skriggule rapsmarker eller noget andet, der matcher skoenes fine farve.

Vinderen findes fredag morgen og offentliggøres her på bloggen, så hold godt øje. 🙂

Konkurrencen og de fine ballerinaer er sponsoreret af Kassandra.