choo2

Vinderen af denne labre konkurrence er som altid fundet ved lodtrækning, men jeg må sige, at jeg virkelig sympatiserer med den besvarelse!
Åh, sønderjyske ringriderpølser med remoulade, skyllet ned med iskold Coca Cola og slukket efter med bålstegte skumfiduser… Hvis denne sommer kommer til at ligne sin forgænger bare en smule i forhold til varmegrader, så har vi jo al mulig grund til at glæde os åndssvagt meget!

Vinderen er Anne, som har skrevet denne kommentar! TILLYKKE, din heldige kartoffel! (Sådan en er jo også gul!)
gul
(Hvis man ser dette indlæg fra computeren, skal man lige klikke på overskriften for at kunne se billedet).

Anne, du bedes sende mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk med din adresse!
Så sørger jeg for, at Kassandra sender dig din præmie. 🙂

Til alle de, som ikke vandt, kan jeg trøste med, at Kassandra i dag har et Jimmy Choo-event i deres fine butik i Grønnegade, hvor alle er velkomne! Jeg anbefaler naturligvis, at man bruger fridagen på at smutte forbi. Og slutte af med en cupcake hos Serenity på den anden side af gaden bagefter, om man vil. 😉