esaJeg glæder mig helt tosset til i aften, og det har jeg sådan set gjort længe!
Det kan man bare ikke rigtigt se … 🙂
Forstået på den måde, at jeg først fandt kjolen, jeg skal have på, i går, og at jeg for ti minutter siden havde held til at opstøve en frisør, der havde tid til at dulle mit hår til i aften. Jeg er så velorganiseret som en spyflue, men det skal nok blive enormt fedt alligevel!

05Som nogle måske kan huske, havde jeg i første omgang planer om at iføre mig min brudekjole til festen. Kjolen er nemlig i to lag (Se den her og her), og så var tanken at udskifte den nederste silkekjole med en anden i en anden farve og så tage det øverste lag med krystaller og perler udover. Men det lykkes mig desværre ikke at finde en silkekjole, der var min smukke Jenny Packham-kjole værdig.

Alternativet var en drøm at en pailletsag i alskens grønne nuancer fra Gannis efterårskollektion, som jeg havde fået lov at låne, og den tanke var jeg faktisk også yderst pjattet med. Men da jeg endelig i sidste uge fra min solstol ved siden af poolen fik nosset mig sammen til at skrive til Gannis PR-ansvarlige, at jeg gerne ville låne kjolen, havde hun selvfølgelig lånt den ud til en anden.
Så i går tog jeg en rask beslutning og købte en drøm af en skønhed i Designers Remix i stedet for! En dyr beslutning, men pigen, som servicerede mig (og i øvrigt var vildt sød) sagde, at hun også har den og ofte bare sætter en sweatshirt og sneakers til og bum – så har man en fed nederdel! Og efter den svada kørte jeg kortet. 😉

01
Til mine makeup-essensials og dankortet har jeg netop fået denne super-elegante clutch fra Adax. Jeg så den første gang i deres katalog, inden den kom på markedet, og jeg har siden dengang glædet mig til at kunne tage den med til fest en dag. Og det er altså i aften!
Den passer perfekt til kjolen med sin sorte farve, der matcher bæltet i taljen, og den er lille og fin og yderst fest-egnet!

02
På fusserne skal jeg have mine spidse stiletter fra Nota Bene. Egentlig er de købt til kontorbrug, for hælen er ikke så høj, men det bliver en lang aften (satser jeg på), og dem kan jeg løbe et maraton i. Hvis og så fremt jeg altså var typen, der nogensinde kunne drømme om at løbe et maraton. 😉

04
Jeg har ikke besluttet mig for øreringene endnu – det bliver et af to par, jeg har lånt af No. 9, som er et nyt og ganske budgetvenligt brand af Birgitte Herskinds datter Andrea. 03
Jeg synes dem med kæderne er så cool! Jeg skal bare lige beslutte mig for, om de er for rock-agtige til min yndige kjole. 🙂
Min kjole er asymmetrisk ved skuldrene, så jeg dropper halskæden og giver den i stedet gas med armbånd fra Stine A (julegave fra Jon), Anni Lu og Lalalei.06

Her til eftermiddag har jeg altså fået tid hos frisøren Zenz, som skal sætte mit hår til lejligheden!
Dem har jeg ikke haft fornøjelsen af før, men de havde altså en ledig til, så det bliver således!
MAYN, jeg glæder mig til en aften med bobler, fashion og fest! Jeg elsker, at ELLE Style Awards er dét event på året, hvor man ikke KAN overdresse! Jeg kan huske efter det allerførste ELLE Style Awards for tre år siden, da jeg stadig arbejdede på redaktionen, hvor vi hele dagen efter talte om, hvor mega-sej en af gæsterne var, fordi hun havde taget en hat på med slør ned foran ansigtet.
Anything goes! Man skal bare mene det! 😀