Billedet herover forestiller fra øverste venstre hjørne: En petroleumslampe. En isøkse. Gamle tallerkner med lyserøde blomster og til sidst mælkeflasker fra fordums tid.

Så har vi købt kolonøjseren!!!

Det føles virkeligt uvirkeligt, men ikke desto mindre er det sandt! Aftensolen smilede varmt over Ejby Sommerby, da Jon og jeg hver underskrev sirligt med lånt kuglepen og for egne penge erhvervede en bunke sammenbankede brædder på en grøn plet lidt udenfor Skovlunde i går aftes! Vi skålede i Carlsberg på dåse, og vi havde Jons far med, så aldrig så snart den gamle ejer havde lukket havelågen bag sig, begyndte Troels (det hedder Jons far) at rive loftet ned med en antik mejsel, han fandt i vores værksted. (VI HAR ET VÆRKSTED!!)

Jeg brugte en halv time på at løbe rundt om mig selv i iver, før jeg begyndte at sortere i husets mange, mange, maaaange nipsgenstande. Jeg har her, blot for gak og løjer, valgt at vise et udvalg af de mere eller mere tvivlsomme skatte, jeg fandt, og så synes jeg, det kunne være sjovt at høre, hvad I, der læser med, mener, jeg bør beholde, og hvad der skal med, når organisationen Svalerne på tirsdag kommer og henter resten (som de i øvrigt sælger på loppemarkeder og på den måde rejser penge til velgørenhedsprojekter i den tredje verden).

 Billedet herover viser fra øverste venstre hjørne følgende: Et ur og en vejrstation. Et truthorn i metal (som kan trutte umådeligt højt). Et Danmarks-kort broderet af husets tidligere ejers mor og til sidst et ur med lange bryster. 

Købet af ‘Lones Lune’, som vi har døbt vores første fællesejede sommerhjem, blev fejret med en middag på den kinesiske restaurant på Strøget, der ligger ovenpå den der ravbutik ved Gammeltorv/Nytorv. Den har jeg altid gerne ville spise på, men jeg har altid glemt det igen, når vi så skulle ud – men i går huskede Jon det. Stedet så helt enkelt fantastisk autentisk ud (nu har jeg retfærdigvis aldrig været i Kina, men JEG synes, det så ægte ud), og maden var okay, men til prisen ville jeg nu hellere på Madklubben en anden gang. 
Nu drager jeg til Stockholm! Jeg skal fotograferes af Max Factor, nemlig. Eller med Max Faktor i krydderen, i hvert fald. Mere om det ved en senere lejlighed! 

Jeg håber, nogle af jer vil komme med bud på, hvad vi bør beholde i kolonøjseren! Det kunne være skægt at læse. 🙂 

Hav en vidunderlig dag!

PS: Det bliver mega-godt vejr i næste uge! <3