mm3
Sådan ser Hugo ud, når han spotter en pige, han synes ser sød ud, i en park … 🙂

Dagene går hurtigt her i the US and A, og jeg får ikke blogget helt så meget, som jeg gerne ville. Jon har fået en masse undervisning, og i den tid drøner jeg rundt med krapylerne på Manhattan. I går aftes fik jeg så ‘alene-tid’, hvor jeg kunne gøre præcis, hvad der passede mig, mens Jon gik hjem til Harlem og vaskede dagens støv af ungerne, fodrede dem og lagde dem til ro.

Jeg startede med at få en fuldstændig fantastisk massage hos en spa i gadeplan. Selvom det foregik på én af de der stole, hvor man sidder, så man mest af alt ligner én, der er søsyg, kunne denne thailandske kvinde altså sit kram, og jeg var så begejstret, at jeg gav hende 60% i drikkepenge, da æggeuret ringede efter de 20 minutter, vi havde aftalt.

mm1Herefter gik jeg rundt og nød byen i et par timer. Jeg gør mit bedste for ikke at shoppe mere, for jeg har seriøst ikke flere penge, og jeg tror heller ikke, jeg har mere plads i min kuffert. Men New York er ganske sikkert noget ganske særligt. Og det ér bare lettere at opleve, når man kun har sig selv at tænke på og ikke sideløbende skal have små-dårlig samvittighed overfor to tilfangetagne totlers, der i virkeligheden hellere ville være på en legeplads eller i en park. Så vi er i mange parker, hvilket også er enormt hyggeligt!

I går havde jeg planer om at se noget stand up, da jeg tænkte, det ville være en grineren måde at lege amerikaner på, men så kom jeg forbi en biograf og lod mig lure ind i det lune, lokkende mørke med bløde stole til trætte numser. Den eneste film, der gik på netop dette tidspunkt, var TED 2, og ganske uden gode forventninger overhovedet, satte jeg mig til rette. Og blev gjort komplet til skamme! Den film var viiildt underholdende med gæsteoptrædender fra Jay Leno, Tom Brady og min favorit Liam Neeson! Se den – din kæreste vil også takke dig. 😉

mm2
Berta er gladest, når hun har en hel skål vandmelon for sig selv.

Jeg har en masse billeder, jeg glæder mig til at vise, når jeg atter er retur i Danmark og har lidt mere tid – men jeg føler mig lidt som en teaser sådan at blære mig med min nye kjole i det her indlæg uden så at vise den. “Desværre” er vejret lidt for lunt til den herovre, så jeg kan kun tilbyde et lidt kluntet billede med fedtet hår og beskidte tæer nappet af Jon i gangen i vores midlertidige bolig. Vi har intet fuldspejl, så han tager billeder af mig, når jeg har brug for at se, om et outfit fungerer. 😉 Jeg synes, den er SÅ fin! Hverdags-agtig, anvendelig og festlig på en gang! Den er i sådan noget glat materiale – lidt ligesom en supertynd dykkerdragt, om man vil. Den falder rigtigt pænt, synes jeg.

dress

Og hey! Husk meget gerne at komme med spørgsmål til Lange-manden i dette indlæg, hvis man kan svinge sig op til det. Alt er tilladt – jeg kan dog ikke garantere, at alt bliver besvaret… 😉