Jeg havde i går en fin læderkjole på fra Muuba, og fordi, den var lidt kort, havde jeg tilføjet “læder”-shorts fra Stig P, som er på udsalg lige nu her. Jeg kan ikke helt finde kjolen nogen steder nu, men jeg siger til, når det lykkes. 🙂

Jeg gad helt vildt godt tage nogle gode kluns-billeder herovre! Jeg har en masse pænt tøj med (synes jeg), jeg har allerede købt endnu mere, og jeg har min yndlings-fotograf med! Og her er så mange steder, man i forvejen gerne vil tage billeder af, og så er det jo bare at smide Fru Lange ind foran! 
Vi skal bare huske det, for pludselig skal krapylerne have vandmelon, og så går tiden.. Det er i øvrigt et godt tip, synes jeg. Vores unger gider ikke drikke vand nok i løbet af en dag, men vandmelon høvler de ned, som gjaldt det livet, og det er jo alligevel 99% vand. Kan jeg se i bleerne. 🙂

  I går var der enormt varmt på Manhattan, og mens Jon var til undervisning, tog jeg ungerne med i Washington Square Park, hvor andre folk havde smidt deres børn op i et springvand. Og skik følge eller land fly, så mine røg også i. Til Hugos store tilfredshed! Berta ikke helt so much, hun er lidt en kylling.  Klokken 17 mødtes vi med Faren, som var træt efter fire timers undervisning, så han tog hjem med krapylerne, og jeg gik i stedet ned i Carries nabolag og shoppede igennem! Jeg købte solbriller hos Marc Jacobs, kjole hos Sandro og en masse andre ting, og til sidst gik jeg ned i den amerikanske kødby, hvor aftensolen skinnede, og her købte jeg mig en stor milkshake og fimsede rundt en times tid. Lige inden, jeg tog hjem, besluttede jeg mig for at nappe en drink på toppen af hotellet The Standard – i The Boom Boom Room, hvor jeg har været engang før. Udsigten er fantastisk!  

 Dørmanden spurgte mig, om jeg havde ID. Det havde jeg efterladt derhjemme, så jeg svarede: “No. But I have twins! I am 33!” Han kiggede på sin kollega, der med løftede øjenbryn rystede på hovedet, og så måtte jeg hoppe i en taxa hjem til Jon. Ungerne sov sødt, så vi spiste spagetti med kødsovs i sengen, mens vi så et afsnit af ‘DareDevil’ og gik i seng kl. 21.30. Godt bevis på, at vi begge er over 21. 😉

I dag skal jeg på Sex and the City-tour, så i morgen venter der en shitload billeder her på domænet!!! 😀