Jeg har efterhånden været til flere lagersalg, end jeg kan tælle. Jeg har endnu ikke sovet i iglotelt ude foran natten i forvejen, men jeg har stået umådeligt tidligt op for at blive mødt af flere damer, end der er plads til i selv Frederik Fetterleins lille, sorte bog.

Heldigvis er lagersalg på linie med indkøb, dating og indbrud også rykket ind på Internettet, og jeg stiftede for efterhånden flere år siden bekendtskab med Designers & Friends. Designers & Friends er en hjemmeside, der tager forskellige brands ind i en kort periode, og i den tid er priserne ustyrligt lave.

Lige nu har de eksempelvis fine varer af mærket Won Hundred sat ned til langt under halv pris. Jeg har fundet mine yndlingssager blandt dem, de har, og de kan naturligvis ses herunder. 🙂

c (2)
Cool, basic T-shirt, som passer godt til sæsonens lidt henkastede 90’er-look med hvide sneakers og jeans til. Hvis man er modig i en lys demin med mom-cut … 🙂
T-shirten er nedsat fra 500 kr. til 229 kr. Find den her.

 

c (3)
Super-fed sweatshirt med en lynlås i siderne, som kan lynes op for en cool effekt. Jeg er vil med farven, der er cremet som en sorbet. 😉 Den er nedsat fra 1.400 kr. til 699 kr. lige nu og kan findes her. Nederdelen er sat ned fra 900 kr. til 449 kr. og kan kun fås i sort lige her.

c (4)
Nice, sort hverdags-strik, som ser dyr ud på den fede måde. Den er nedsat fra 800 til 399 kr. og kan fås her.

c
Man fortryder aldrig en denim-look T-shirt! Den er god til de dage, hvor man gerne vil være dressed down, men stadig føler sig lidt lexi. 😉 Denne er nedsat fra 800 kr. til 399 kr. lige her.

Se hele udvalget her!
Og happy shopping. 🙂