Sommeren '92-plakat

Jeg er så STOLT! Jeg har jo i efterhånden mange år vidst præcis, hvor dygtig, min mand er til sit arbejde. Eller faktisk tror jeg ikke helt, jeg ved det altid alligevel, for når jeg ser ham i noget nyt, bliver jeg altid atter engang klasket bagover i stolesædet i stolthed og forbløffelse over, hvor dygtig, han er.
Han er typen, der læser, studerer, øver sig og opsøger nyt indenfor sit felt konstant – det er jo netop grunden til, at vi er i New York. Han går til undervisning hver anden dag hos to forskellige lærerinder, der træner ham i at tale bedre amerikansk og i at gå bedre til filmcastings. Yes, også dét er åbenbart en kunstart.

Jon har (som bekendt for nogle) været med i en del film og TV-serier allerede, og så har han særligt de seneste to år spillet en masse skidegod teater. Han har blandt andet været flamboyant magthaver på både Odense Teater og på Gasværket, og han har spillet overfor garvede mennesker som Ellen Hillingsø og Troels Lyby på Bellevue.

Og d. 27. august udkommer den film, han i september tilbragte en måned i Sverige for at filme – i selskab med det, der skulle vise sig at være en voldsomt hyggelig gruppe gutter. Ved siden af filmningerne opfandt de blandt andet karakteren Sauna Gus, som har fået sin egen mini-TV-serie på Instagram, og de spillede en pokkers masse FIFA på Jons XBox One.
Filmen handler om Danmarks sejr ved EM i 1992, og jeg vil gerne have, at alle ved, at Jons stache på overlæben altså er 100% natursnegl. Jon spiller rollen som Kim Christofte, og med i filmen er også Ulrich Thomsen som Richard Møller Nielsen, Mikkel Boe Følsgaard som Kim Vilford, Cyron Melville som Brian Laudrup, Gustav Giese (ham fra Nordvest) som Peter Schmeichel, og desuden er Esben Smed (han er ny, men bare vent …), Allan Hyde (ham fra TrueBlood), Johannes Lassen (Ham fra 1864), Birgitte Hjort (Hende fra Borgen), Henning Jensen (Ham fra Det Kongelige Teater), Lene Maria Christensen (Hende fra alt muligt! Jeg elsker hende!) og mange andre flere med.

Jeg glæder mig åndssvagt meget til filmen! Indtil videre må vi nøjes med traileren! Jon synes, den er vildt god. Jeg synes, der mangler lidt Jon Lange – meeeen han er heldigvis umulig at overse på plakaten. 😉

Jeg har i øvrigt overtalt min smukke mand til at lave en version 2 af den omgang ‘Spørgsmål til Lange-manden’, som vi lavede sidste sommer! Så hvis nogle af jer, der læser med, kunne ligge inde med spørgsmål (alt mellem himmel og jord er tilladt), som jeg skal stille familiens overhoved, så fyr dem af i kommentarfeltet herunder. 🙂

Og så DEL dette indlæg, for fanden, da! Hele Danmark skal i biografen denne sensommer og se, hvor sej min husbond er til både film og fodbold. 🙂