isabella
Så er verdens fineste praktikant starter her i smørhullet mellem Fie og mig i Townhouse!
Isabella, som hun hedder, skal hjælpe mig lidt med at starte Lalalei.dk op, hun skal hjælpe Fie med alt mulig business-agtigt, og så er hun også stand in for mig i forbindelse med nogle forskellige events, så jeg kan være to steder på én gang. Det er helt enormt smart. 😉
Isabella læser psykologi og sundhedsfremme på RUC, og hun har også sin egen blog, som man kan finde lige her. Og via Bloglovin her.
Jeg har allerede været efter hende, fordi hun ikke har sit eget domæne (regel nummer et i blogger-grønspættebogen), og hun mangler også et topbanner.
Det skal vi have kigget på, mens hun er her. 😉

Isabella kommer også til at figurere lidt på @twinpeaksdk-profilen på Instagram, mens hun er her. Hun er kun på kontoret fra mandag til torsdag mellem klokken ni og tre, så resten af tiden er det selvfølgelig mig. Jeg tænker bare, det måske kunne være meget sjovt med lidt “behind the scenes”-billeder fra kontoret og de arrangementer, hun eller vi er ude til. Men nu må vi se, hvis folk unfollow’er helt vildt, så skal vi nok lave det om. 😉
Man vil kunne se, om det er mig eller Isabella, der uploader, for det vil stå under teksten – @mmleilange eller @isabellafrom.

Det er så hyggeligt at have fået Isabella ind heroppe på kontoret, og jeg håber, at I, der læser med, vil tage godt imod hende, når hun dukker op her på siden.
Men hun kommer sgu altså ikke til at blogge herinde, må jeg skuffe jer med! Den tjans deler jeg aldrig nogensinde med nogen. Ever! Love it too much! 😉

Nu vil jeg smutte ned og hilse på ved Gevalias event på Gammeltorv!
Jeg håber, vi ses! 😀