spa

Indlægget er lavet i samarbejde med Braun.

Jeg har fået lov at teste en ny, bette bisse fra Braun, som hedder en Braun Silk-Epil 9.
I starten var jeg noget mådeholdende, skal jeg gerne indrømme. Dimsen er nemlig en epilator – altså sådan en sag, som med vold og magt flår alle hår, den kommer i nærheden af, ud af huden på det arme menneske, de engang sad fast på. Ganske uden blusel.
Jeg har én gang tidligere testet en epilator, jeg lånte af min papsøster, da vi en sommer delte soveværelse i hendes mors sommerhus på Kegnæs. Den del af min familie har nemlig altid pæne og glatte ben, og jeg fandt ved samme lejlighed ud af, at det skyldes netop epilation.

Jeg gav den chancen, førte epilatoren mod mit skinneben kun for sekundtet efter at kyle apparatet gennem lokalet (det var et ret lille badeværelse, så der gik ikke mange øjeblikke, før den nådesløst ramte flisevæggen og siden gulvet, alt imens jeg skreg “Tager du PIS på mig?!” efter den … Jeg synes, det gjorde psyko-nade og svor aldrig at gøre det igen.

Men nu skal man jo som bekendt være varsom med ordet ‘aldrig’. For siden blev jeg blogger, og vi gør jo ting for penge. Som eksempelvis at teste ting, der gør nade. 🙂
Jeg har testet Brauns Silk-Epil 9, og jeg vil ikke lyve: Det gør stadig nade. Men jeg har født tvillinger, for pokker, så det KAN da ikke passe, at jeg ikke kan lægge mig i selen til fordel for projekt Glatte Ben 2015. So I did! Og det gjorde ondt i starten, ja, men det blev allerede meget bedre bare ved ben nummer to. Og nu har jeg heldigvis relativt korte ben .. Anden gang, jeg brugte banditten, gjorde det endnu mindre ondt, og nu er det efterhånden bare noget, jeg gør.

Med til epilatoren hører også et andet hoved, man kan sætte på, som er en roterende børste. Den kan bruges til at eksfoliere huden med et par dage før, man epilerer. Eller bare når man ellers har lyst. Det er i min mening luksus-tingen ved den her gadget! Mine ben bliver så glatte og lækre, når de både er eksfolierede og epilerede, at jeg næsten kan snyde mig selv til at tro, at de er længere end normalt. Huden på lårene føles glattere og mere jævn end før, og selve eksfolieringen er enormt behagelig og føles meget dyr og spa-agtig.

Desuden medfølger også et trimmer-hoved, som kan bruges til det hår, man ikke ønsker at rive af, men blot trimme. Altså kan man agere hjemmefrisør og på sig selv i private gemakker, hvis man skulle være af den lyst.
Man behøver kun at epilere sine ben hver tredje eller fjerde uge, og rygtet siger, at det skal gøre sjældnere og sjældnere, når man først er i gang. Og det er altså noget af et step up for en (fra naturens side) mørkhåret dulle, der ellers er vant til en five o’clock shadow på stængerne allerede dagen efter en ben-barbering.

For mig betyder det meget at føle mig godt tilpas sådan til hverdag. Ja, det er i bund og grund lige meget, hvordan man ser ud, når bare man er et godt menneske – ingen tvivl om det. Men jeg kan godt lide at gøre mig umage. Ikke hver dag, men mange af dem. At have tid til at sætte håret pænt, vælge det rigtige tøj, lægge lidt makeup og have glatte sommerben. At have styr på (nogle af) de ting, giver mig overskud på privatkontoen. Ikke fordi, andre skal synes noget som helst, sådan set, bare fordi, det føles rart.

Jeg har i samme ombæring, som jeg åbenbarer dette mirakelprodukt fra Braun for jer, også den (tvivlsomme) fornøjelse at vise den første reklamevideo i bloggens historie starring … ME! Jeg synes, filmen er vildt fint lavet, og alt muligt. Jeg skal nok bare lige se bort fra, at det er mig selv, der sådan dimser rundt i kimono, makeup og bare ben på et hotel i Indre København.
Kimonoen er i øvrigt den, jeg fik i push-present, og som jeg havde planer om at vandre rundt i på barselsgangen, da jeg havde født ungerne. Det blev dog ikke til andet end et slidt joggingsæt på neonatal, da tiden endelig oprandt. 😉

Anyway – with no further ado, hermed filmen!

[vidcore vid=”5fJA1kmS”]