mm2

Solen skinner, og nej, jeg burde måske ikke have haft nylonstrømper på under mine nye shorts, men det havde jeg, og det er der tre grunde til:

1. Selvbruner-katastrofen huserer stadig for alvor på mine ben. Jeg ligner én, der er blevet fanget i et olieudslip uden mulighed for at komme væk. Det er grelt. Og jeg fik en kropsbehandling med scrub dagen før, jeg selvbrunede, så jeg kan ikke scrubbe farven væk. Der er ikke noget overskydende hud at scrubbe væk. So I wait …

2. Jeg var på genbrugspladsen med en masse skrammel fra kolonøjseren i weekenden, og her pådrog jeg mig naturligvis et kæmpestort hæmatom på venstre knæ. Jeg spottede en edderkop på størrelse med en cockerspaniel. Dens ben var så lange, at den havde både knæ og ankler. Den fik mig til at springe for livet, hvilket selvsagt betød, at jeg slog mit ben. Man er vel en klodsmajor.

3. Shorts’ene er lidt korte i det, når man sidder ned. Jeg havde taget strømpebukserne af om formiddagen, fordi jeg netop havde fået en pedicure hos Palma Spa, og jeg ønskede ikke at få nylon i lakken. Og da pakkeposten kom ind og kiggede på mig, som jeg sad dér med siden til ham på min kontorstol, opdagede jeg i hans blik, at mine lår var synlige – lige dér hvor de begynder at være frække… 😉

mm1

Shorts’ene er fra Finders Keepers og kan fås hos Styledoctor.dk, og trøjen er en gaaaammel sag fra Zara. Den ved jeg sgu ikke lige, hvor man kan støve op efterhånden. Skoene er mine efterhånden foretrukne Superstars fra Adidas, og de kan fås her.

Indlægget indeholder affiliate links.