Og om lidt er kaffen klar … <3

Indlægget er sponsoreret af Gevalia.

Det kunne ikke passe bedre: Solen skinner som det pureste guld, og for første gang i år passer vejret nogenlunde til datoen! Man får lyst til at valse rundt i gaderne, vinke til cyklister og drikke kaffe med sine veninder på byens torve! 🙂

Derfor vil jeg opfordre alle, der er inde i København i dag, til at komme ned på Gammeltorv, hvor Gevalia byder på en frisk kop helt gratis fra kl. 10.30! Jeg kommer selv derned ved 14.30-tiden, og jeg ville elske at hilse på nogle af jer, hvis I har lyst og tid!

Der er live-musik, dygtige barristaer og masser af sommerstemning, når Gevalia afliver myten om, at vi danskere er nogle reserverer sataner, der ikke har tid til at hilse på folk, de ikke kender, hjælpe en arm turist med at finde vej og i det hele taget stoppe op og minde hinanden om at dufte til roserne … Eller måske rettere kaffen. 😉 Jeg elsker det budskab og synes, dette initiativ er en superfin måde at minde os alle sammen om, at vi sagtens kan tåle at være bedre til at få øjnene op for hinanden. Flere fremmede komplimenter, flere random dates og flere nye bekendtskaber og highfives i bussen! Det passer perfekt til sommer, sol, (kaffe)-pause og kærlighed!

Så kom og giv en krammer i eftermiddag, så giver Gevalia kaffen!

I morgen er samme kaffebar at finde på Kgs Nytorv, på fredag går det ned på Kultorvet, og lørdag serveres kaffen ved Rundetårn. Det er helt gratis, og alle er selvfølgelig velkomne! 🙂

Læs mere om arrangementet her!.