sko2
Nogle vil nok mene, de er for meget, andre vil måske mene, de er dåsede, og så er der de af os, der mener, at disse stiletter er absolut DEVINE!
Jeg fandt dem i MACY’S, hvis dametoilet ligger i skoafdelingen (meget smart). Efter tisseturen brugte jeg en halv times tid på at gå bananas over alle de sko, jeg gerne ville købe, men som jeg lod stå dér og glimte på hylderne, fordi jeg allerede har købt mere, end mit hjemmefra-lavede budget overhovedet tillod.
Men disse kunne jeg ikke forlade …

Jeg har efterhånden mere end et par Louboutins stående i skabet i Vestergade, og der er sågar også et par Jimmy Choos, et par Miu Miu, og vist nok også et par Prada. Men jeg ejer mindst lige så mange stiletter fra små, billige ukendte brands, for når det kommer til høje hæle, skal verden vide, at jeg ingenlunde er en snob. Det eneste gennemgående tema i min stiletgarderobe er GLIMMER. Guld, glimmer og nude. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan ikke ændre på det, men jeg har virkelig svært ved at forbigå stiletter med glimmer. De kan redde og op-peppe ethvert outfit, og jeg kan ikke få nok.

Disse fine, Askepot-lignende sko kostede kun lidt over 100 Dollars, hvilket jeg altså vil tillade at betegne som billigt. Jeg bad om at få lov at prøve dem i en str. 37, og da de blev leveret, livede Berta totalt op i klapvognen, hvor hun ellers var smattet lidt ud grundet varmen. Hun gav sig storsmilende til at hive begge sine sandaler af og stak til min store forundring fødderne frem mod de to sko, jeg netop var blevet overrakt af en i øvrigt utroligt nydelig, mørk mand. Jeg grinede, klappede hende på pusselankerne og stak selvisk mine egne tæer ned i de sølvfarvede yndigheder, hvilket fik Berta til at stikke i et utilfreds og hjerteskærende hyl, der først ophørte, da jeg puttede hendes ene lille bitte fus ned i skoen i stedet.
SERIØST!?
Her går vi og gør os vanvittigt umage med ikke at gøre (for meget) kønsforskel på de to kræ. Vi klæder ofte Hugo i rød og lyserød og Berta egentlig mest i blå, grønne, gule og lilla nuancer (aldrig pink, det er virkelig ikke hendes farve), vi leger de samme lege med dem begge og tilbyder dem præcis det samme legetøj. Og alligevel vil damen i en alder af 16 God damn måneder have glimmerstiletter første gang, hun er i MACY’S?
Jeg må bede om mine himmelblå!

Hvorom alting er!
Nogle af jer underskønne mennesker, der følger med i ny og næ her på bloggen, har bedt mig om at dele lidt ud af det, jeg har købt her i New York. Altså billeder, formoder jeg. Sagerne beholder jeg sgu selv. 😉
Det vil jeg vanvittigt gerne! Det kommer til at foregå løbende over den næste tid, og disse indlæg vil være markeret med ‘NY-shopping’. På den måde kan man undgå at klikke, hvis man ikke gider at læse om den slags.

Med ønsket om en vidunderlig søndag! Vi har halvanden amerikanske dage tilbage, inden vi mandag aften kl. 23.30 lokal tid atter bestiger en SAS-flyver og begiver os mod danskere luftlag.