mmcaitlyn
Åh, jeg glæder mig sådan til den dag, hvor man kan se ud, som man har lyst til, og ikke som samfundet siger, man skal. Og her ved jeg faktisk ikke rigtigt, hvem jeg mener, når jeg siger samfundet …

Jeg er nok lidt sløv i optrækket, men klokken blev altså tirsdag morgen, før Bruce Jenners nye jeg (og krop) ramte min iPhone-sfære, og jeg blev så glad!
Jeg synes, den nye Caitlyn Jenner ligner en million. Dollars!
Jeg tænkte straks, at det måtte være fantastisk for andre transseksuelle at se, at en ærke-amerikansk sportshelt kan komme til at se så fin og feminin ud. Og GØR det!
Og ja, jeg kan sagtens se, at hendes bryster er fulde af silicone, at ansigtet er spændt ud af botox, og håret proppet med extensions. Og jeg giver kritikerne ret i, at billedet på forsiden af Vanity Fair er enormt Hollywood-agtigt på den retoucherede og ungdoms-elskende måde, og jeg er vild med det!
Efter 65 år i den “forkerte” krop har Caitlyn Jenner endelig fundet modet til at få foretaget en transformation. Noget, der først blev set ned på, men på det seneste er blevet hyldet i medierne som en kæmpe-inspiration for andre transseksuelle. Og hvor må hun være stolt af og glad for den forside!
Derfor kan jeg næsten ikke bære, at hun nu skal skældes ud for, at hun ligner andre Hollywood-kvinder for meget. At der er brugt for mange penge, for mange plastikoperationer, for meget botox …
Jeg kan altså godt forstå, at en transseksuel med den økonomi, Bruce Jenner havde, som relativt sent i livet finder ud at, at NU skal det være, smækker sit Black Amex på disken og siger “Bare giv den fuld æde, guys!”

Måske er transseksualitet bare lidt for forvirrende for vores samfund netop nu, som på den ene side har travlt med at diktere, at vi skal være individuelle og anderledes, og vi skal for alt i verden forfølge lykken og være lige netop den, vi er.
Meeeen så ikke helt alligevel, for vi må ikke være for tynde, for kunstige, for perfekte eller for storbarmede. Heller ikke selv om vi har lyst, tilsyneladende.
Men bortset fra det skal vi bare være os selv …

Jeg glæder mig til den dag, at en kvinde kan proppe ansigtet med botox, hvis hun har lyst, få lavet kæmpe-store, runde, ballon-agtige silicone-babbelutter, uden at nogen siger, at hun sætter et dårligt eksempel for alle mulige andre.
Og det er ingen hemmelighed, at det går ret dårligt for magasinbranchen. Men alligevel har enormt mange folk enormt travlt med at fortælle, hvor dårlig indflydelse, modeblade har på unge piger. Og voksne damer. Ja, os alle sammen. Vi har ikke råd til det tøj, de viser, og vi er for gamle, almindelige og kortbenede til at ligne damerne, der udstiller det.

Jeg glæder mig sådan, til vi en dag kan tage os samme til at gøre det, vi har lyst til – hele bundet! SÅ kunne der for alvor komme noget mangfoldighed til, og vi ville måske ikke have så travlt med at diktere, hvordan kendte og ukendte mennesker skal og bør se ud, så vi andre kan have det godt med os selv. (Jennifer Anistons hår er simpelthen for shiny! Det er ikke okay, hvad med vores andres hår? Det kan vi jo ikke leve op til! Hun skal klippes!)
Helt utopisk håber jeg på en dag, hvor vi bare ser os selv i spejlet og gør op med os selv, hvordan vi vil se ud (i dag) uden at skæve til alle mulige andre og blive sure, hvis de ser ud på en måde, vi ikke kan lide. Eller godt kan lide, men ikke kan ligne. Og nej, alle dage er ikke gode hårdage, og sådan er det sgu for os alle sammen – også dem i Hollywood. Men det viser de ikke frem, og det er okay, for det gør vi andre jo heller ikke.

Jeg synes, Caitlyn Jenner ser fantastisk ud! (Med botox, bling, brightener og ballade!)
Og det samme synes jeg Helena Christensen, Gwyneth Paltrow, Dolly Parton, Eva Harlow, Kronprinsesse Mary, Whoopi Goldberg, Kiera Knihghtly, Freida Pinto, Christiane Schaumburg-Müller, Melissa McCarthy og Jennifer Lawrence, Lopez, Garner, Connelly, Grey og Love Hewitt. På hver deres helt individuelle måder. Med eller uden det ene og det andet.