mmmmm
Åh, i dag kan da kun være en yndlings-mandag! Solen skinner herre-meget, og jeg er i sindssygt godt humør!
Meningen var jo, at jeg ville have åbnet min webshop, Lalalei.dk, i dag d. 1. juni. Egentlig lå der ikke nogen særlig begrundelse for netop dén dato – jeg tænkte bare, at det var meget godt sådan at have en dato at se hen imod, så der ligesom kom lidt form på det hele.
Men nu har tingene grebet om sig, som den slags jo nu engang har tendens til at gøre. In the best way possible, synes jeg!

Jeg har jo haft en grafiker til at lave det (synes jeg) vildt smukke logo, som kommer til at kendetegne butikken, og hun har også lavet små postkort, som jeg kan skrive hilsner på og sende med til dem, der køber i shoppen, og så er der selvfølgelig lavet klistermærker, således at tingene kan blive pakket fint ind – og at jeg i sene nattetimer kan klæbe københavnske lygtepæle til … 😉
Og de er altså ikke kommet endnu!

Endvidere er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg ikke duer som stylist.
Jeg havde i sinde at tage nogle fine image-billeder af armbåndene, som jeg kommer til at sælge i shoppen, og jeg og mit Dankort besøgte ret mange butikker for at købe små glas, karry, paprika, potteplanter og andet gejl, der skulle tjene det formål at få billederne til at virke stemningsfulde. Og. Det. Gik. Virkeligt. Dårligt.
Derfor har jeg nu allieret mig med min veninde, Louise, som netop er stoppet som AD’er på ELLE for i stedet at arbejde hos Naked (den der sneaker-skobutik). Hun har verdens bedste stil og er VILDT god til at style ting. Hun stod blandt andet for hele udsmykningen til vores bryllup for to år siden, og se selv her, hvor fint, det var. <3
Hun kommer i aften, og så skal vi bruge en masse timer på at lave nogle fine fotos, så de, der klikker ind på webshoppen, mødes af nogle fine, inspirerende, farverige billeder! Jeg glæder mig helt vildt og har tænkt mig at se, om jeg kan overtale Madklubben Steak til at lave take-out bare denne éne gang.
Jeg er normalt ikke den helt store perfektionist, men lige i dette tilfælde føler jeg et eller andet ansvar for at gøre det hele så godt og flot som muligt. Jeg vil rigtigt gerne have, at folk, der besøger shoppen, får en snas af den oplevelse, jeg har i Marokko, som jeg jo er så pjattet med. Blandet med den danske, lidt mere afdæmpede stil. Og I er jo en del, der læser med herinde, efterhånden (and hey, THANKS!), så jeg kan godt mærke presset. På den bedste måde! Det gør slet ikke noget, at man retter ryggen og gør tingene ordentligt engang imellem, tænker jeg. 😉

Jeg håber, at nogle af jer, der læser med her, stadig har lyst til at klikke ind på Lalalei.dk, når den åbner i løbet af sommeren. For det gør den! Så snart, som muligt … 🙂
Indtil da kan man få sneak-peeks på Instagram her.