26

Siden sidste onsdag har vi gået i gennemsnit 11 kilometer hver dag, og det begynder at kunne mærkes i lårbasserne. Jeg er så bange for at gå glip af noget, at jeg bare vader gaderne tynde hele tiden, og de sidste par dage har vejrguderne velsignet os med lidt over 30 grader, så der er blevet svedt igennem, mens Bugaboo’en er blevet skubbet byen rundt!

I forgårs gjorde jeg atter holdt i Washington Square Park, hvor jeg lod ungerne nedsænke deres små, lune legemer i det store springvand midt på pladsen, hvor Hugo straks lod sig betage af alle de ældre børn, der frygtløse kastede sig rundt i vandmasserne. Også mange voksne sad på kanten med fødderne i vand, og mine blonde børn fik hurtigt mange tilskuere, mens de møffede sig omkring i deres ble-badebukser, som vi købte, fordi de lovede at kunne holde lort inde. Men det kunne de ikke.
Til min store skræk så jeg pludselig, at Hugo, som væltede rundt i vandet og plaskede med armene, var omringet af en form for brunlig glorie af majs, små stykker gulerod og andre ting, som verden helst bare skulle have set én gang – altså dagen før, da han spiste det.
Jeg måtte med skammen malet i ansigtet storme af sted med to meget våde og skuffede børn og havde bogstaveligt talt mudderet klaskende op af anklerne, da jeg fandt mig et afsides hjørne af parken og med vandflasker, vådservietter og afspritnings-gel fik nogenlunde styr på situationen.

I går tilbragte vi alle fire dagen i Brooklyn! Vi skulle spise middag hos et vennepar. Faktisk er fyren ham, der spiller hovedrollen i Midsommer, som også var Jons debutfilm. Han er dog fortsat af andre veje her i livet siden, og disse har bragt ham, hans kone og deres tre overmåde charmerende børn til Brooklyn, hvor de bor i en stor lejlighed med egen tagterrasse, hvor de gror grøntsager i gamle skuffer og har udsigt ud over Manhattan.
Jeg gik desværre ikke taget billeder af herligheden, idet de ikke var de online typer, og det var første gang, jeg mødte dem, så jeg ville ikke være hende bloggeren med iPhonen … 😉

Deres ældste datter var 11 år, og hun var så stor og sød, at jeg pludselig ikke kunne vente, til krapylerne bliver så gamle – bare for at se, hvilken typer folk, de bliver.
Ungerne opførte sig totalt eksemplarisk, legede med togbaner og flirtede med døtrene (særligt Hugo). Min stolthed over egen avl er virkelig vokset under denne ferie. Vuggestuen og det faktum, at hun nu kan gå, har manet den sidste rest af generthed ud af Berta, der nu er noget nær lige så spændingslysten som sin bror, og hver gang én af dem slår sig, kommer den anden over og aer og giver en sut. Jeg tuder stadig lidt hver gang, det sker.

24
Sådan så solen ud, da vi gik mod metroen og sendte tanker til Skt. Hans aften herhjemme.

I går aftes efter middagen havde vi enormt meget lyst til at spadsere hjem over Brooklyn Bridge, idet solnedgangen var overordentlig smuk, og ungerne sov trygt i vognen. Men alle mine og Jons sammenlagt fire ben var så trætte og vores kroppe lige så, så vi droppede det, hoppede i en subway og besluttede enstemmigt at nappe en slapperdag i dag. Derfor sover ungerne nu i skrivende stund lang lur i egne senge, mens vi sidder med fødderne oppe. Jeg tror, Jon spiller WordFeud, eller noget. 🙂
I eftermiddag skal han til undervisning, og derefter spiser vi noget mad sammen, og så skal han i teatret. Cirka hver anden aften har den ene af os “fri”, mens den anden våger over ungerne i Harlem. Forleden aften gik jeg i biffen i Chelsea og så ‘SPY’ med Melissa McCarthy i hovedrollen. Biografsæderne mindede mig om dem, jeg så sultent på i business class i flyet på vej herover, men som jeg aldrig får råd til, og filmen var skidegod. Synes jeg. Plat på den gode måde – OG med Jude Law, hvilket altid er godt!

Stort mys fra New York, som er spændende, solrig, skøn, stor, særlig og charmerende! Og som jeg alligevel ingenlunde kunne finde på at bytte ud med København. 🙂

25

Jeg var i går hoppet i min nye kjole fra Sandro, som jeg købte på udsalg i West Village i fredags! Den var der også i rød, men jeg vælger altid rød og aldrig grøn, så denne gang valgte jeg grøn. 🙂 Jeg har desværre ikke et link til dénne præcise kjole, men én, der ligner den, kan fås her (på udsalg). Og der er valget mellem rød og grøn der faktisk også. (Affiliate link)