Vi er på Als! Og det er awesome! 🙂

I dag gjorde vi noget, vi aldrig har gjort før: Vi delte børnene op. Jon og jeg tog Berta med på køretur, mens Hugo blev og hyggede med min far og Elke. Vi har længe godt kunne tænke os at have noget alenetid med dem hver for sig, men det føles alligevel totalt uretfærdigt at efterlade Hugo på den måde. Da vi returnerede efter halvanden time, måtte vi nok sande, at han muligvis havde hygget sig mere end Berta: Han havde spist is og plukket græs med udelt opmærksomhed fra begge sine bedsteforældre, hvorimod Berta det meste af sin alenetid sad i en bil på vej til og fra. 🙂 Men det var hyggeligt for alle parter, så vi satser på at lave en bytter senere på ugen. 

På vor lille get-away nåede vi på genbrugs-shopping i Tandslet (hvor vi for bare 30 kroner gjorde krapylerne til lykkelige indehavere af lænestol med vaskbart betræk i børne-size) nostalgi-turné i Mommark og omegn, OG vi fik vaffelis i Skovby! Og det er her, jeg gerne vil have lov at komme med en anbefaling: I Skovby ligger et bette ismejeri, der laver gammeldaws vaffelis med hjemmelavet is fra hjemme-gående køer. Det smagte fortryllende, og pigen, der ejer biksen, var fantastisk! Hendes maskine ville kun tage Visa, og vi havde blot medbragt et almindeligt Dankort, men hun smilede blot stort og sagde, vi bare kunne betale en anden dag. Kredit på sit glatte ansigt – det er en tillid, man efterhånden sjældent oplever. 

Aftenen har budt på grill på terrassen, og da en af De Gamles venner kiggede forbi, smuttede Prinsen og jeg relativt ubemærket ind i sofaen, hvor vi så sidste afsnit af TV-serien ‘Hannibal’ med Mads Mikkelsen på rollelisten. Vi forstår i kor ikke den kritik, serien har fået. Efter de første 3-4 afsnit, hvor man lige skal vænne sin mave til al blodet (det skulle man altså også i Dexter. Jeg brugte hele juleserien i 2012 på at have mareridt), er den serie umulig at løsrive sig fra og fantastisk godt skruet sammen! Anbefaling hermed videregivet. 

Jeg skal gøre det kort i aften, da vi vil ile videre til første afsnit i anden sæson. 😉

Men jeg har opdateret gårsdagens indlæg om kluns! Jeg blev retteligt kritiseret for, at informationen om min påklædning i dette var noget sparsom. Det er hermed beklaget og udbedret. 🙂