Åh, jeg dør lidt af lykke! Ja, det er koldt og blæsende, selvom vi er midt i juli, og ja, min udvoksning oven på hovedet begynder at få mig til at ligne en, der arbejder i starten af Istedgade. Men hvad betyder det, når de første møbler siden sengene netop er rykket ind i kolonøjseren?! 😀

  Jeg har længe ønsket mig denne fine Butterfly-stol, men vi har ikke rigtigt plads i Vestergade. Så fik jeg for nogle måneder siden imidlertid et gavekort til Fisketorvet, hvor der ligger en yderst velassorteret Bahne-butik, og da Lones Lune var betalt, var beslutningen selvfølgelig truffet: Stolen skulle bo i Ejby!

Fisketorvet er i øvrigt et meget undervurderet shoppingcenter vil jeg i øvrigt lige indskyde. Det blev Jon og jeg enige om i dag. Der er så pænt, alle deres små ventehjørner har de fineste møbler, de har enormt mange gode butikker, og fyren på Joe & The Juice gættede både Jon og mig til at være midt i tyverne. Skønt sted! 

Oveni Butterfly-stolen ligger verdens blødeste lammeskind. Like – for real! Skindet er fra Nordic Wolf, som er en dansk butik. Alle deres skind er forskellige, og som et velgørende twist donerer de en lammeulds-sweater til en hjemløs, hver gang man køber et lammeskind! Det er så fint. Og der skal jeg sidde og se Hannibal hele sensommeren, når det regner for meget til at grille fiduser på terrassen. 

Den lille, hvide børnestol er en låner. Vi fandt den hos Jons mormor på Samsø i weekenden, og den tilhører Jons moster Ruth. Ruth blogger i øvrigt OL livet på Samsø, og hun skriver relativt genialt – tjek selv her. Vi har fået lov at låne stolen, så længe krapylernes måse passer i sædet, og den matcher perfekt i størrelsen til en anden børnestol, som jeg havde som barn, som vi netop også har hjembragt fra Als. 

Billederne, som står op ad væggen, har vi haft hængende længe hjemme i Vestergade, men fremover skal de bo her. Vi skal bare lige have købt nogle slankere rammer. Billederne er fra webshoppen JustSpotted.dk

Gulvtæppet er et, jeg købte med hjem fra Marrakech, sidst jeg var der for at shoppe til min webshop, Lalalei, som meget gerne skulle åbne indenfor et par uger. Jeg kunne desværre ikke have så mange tæpper med hjem, så indtil videre har jeg ikke nok til at kunne sælge af dem, men det kommer forhåbentlig i andet step, hvis verden tager godt imod shoppen.  Jeg synes, tæppet passer så godt ind, da det klæder alle de naturfarvede flader, vi har planlagt, at rummet varmes af lidt farve. Jeg skal dog lige have fundet ud af, om jeg synes, tæppet er bredt nok til rummet.

Dåsebajeren er Jons. Naturligvis hjembragt fra Flensborg! Når man samler stol, skal der drikkes øl. Jeg spiste RitterSport og kom med opmuntrende tilråb.

Hyggen rykker ind i Lones Lone! This will be epic!! Flere billeder som projektet skrider frem. Sofaen skulle gerne være næste indflytter. 🙂