21'
Til venstre ses side 24 i denne måneds ELLE – med MM på.

Indlægget er lavet i samarbejde med Max Factor.

Dét her samarbejde er bare sådan et, man skriger ‘JA!’ til lige med det samme! Så man når det, inden de skifter mening og finder en anden. I hvert fald for mig. 🙂

Jeg er simpelthen blevet en form for ambassadør for selveste Max Factor!
‘Ambassadør’ er jo ikke nogen beskyttet titel, det kan dække over diverse forbrydelser – præcis ligesom ‘blogger’. I nærværende sammenhæng betyder ‘ambassadør’, at jeg i løbet af det næste år med jævne mellemrum skal agere sminkedukke for Mina Ingerslev, som er Max Factors danske chefmakeupartist. Hun kreerer nogle for VILDE looks på mig, som bliver vist i ELLE, på ELLEs hjemmeside og her på min blog.
Efterfølgende (senere i denne uge) forsøger jeg mig så helt egenhændigt og uden hjælp med de samme produkter i eget face – men bare på min måde. Dermed ikke forstået, at jeg ikke ville ønske, jeg kunne lave en eksakt kopi af Minas look! Men det kan vi dødelige jo ikke finde ud af. Til gengæld fik jeg nogle gode tips af hende, mens jeg sad i stolen, og de kommer selvfølgelig også med.

11

Jeg skrev også et par indlæg (se dem her og her),mens jeg var i Stockholm, om følelsen af at være lidt fejlcastet, da jeg kom ind ad døren. Den svenske blogger, Marie Serneholt, som skulle fotograferes sideløbende med mig, var en ren Jennifer Lopez (bare med længere ben) og gjorde tydeligvis den slags hver eneste dag. Kloge mennesker på Instagram kundgjorde mig i, at hun er tidligere medlem af den svenske popgruppe A*Teens, hvilket muligvis forklarer hendes 247.000 følgere…
Jeg så mig i spejlet på badeværelset, og tilbage til mig smilede en træt tvillingemor på 33,5 år. Men så snart, jeg satte mig i Mina Ingerslevs stol, ændrede den følelse sig. Allerede inden, hun havde svinget penslen. Lys gør virkelig meget! Blødt lys for the win!

22
Her er et par af de billeder, der ikke blev valgt. Jeg kunne ellers ret godt lide det til venstre. 🙂

Jeg havde to fantastiske dage, hvor vi fik fotograferet de tre første looks, som jeg synes alle blev rigtigt flotte og alle tre meget i min stil – især det andet, faktisk. Det kommer om to måneder. Fotografen var vildt sjov, og der var vildt meget svensk lösgoddis på settet.
Det første look, som ses her, hedder Bronze Light og er enormt anvendeligt. Der er ikke noget ’statement’ over det, det handler bare om at gøre det, man har, pænere på en lækker måde. Mina fremhævede mine kindben, fjernede mine pigmentpletter, gav mig en lækker foundation på, som gjorde min marcipan-lækker, gav mig røde kinder med masser af glød og pyntede mine øjne med shimmering brun creme-øjenskygge. Og så brugte hun en mascara, som var for vild! False Lash Effect, hedder den.
16

Jeg er tidligere blevet beskyldt for at virke lidt for velopdraget i kommercielle videoer her på bloggen, og det er der sgu nok noget om. Jeg bliver altså lidt paf, når der sådan står en masse professionelle mennesker foran mig, som er vant til at arbejde med folk, der ved, hvad de laver foran et kamera, og så lukker jeg lidt ned for den brovtne jyde. Selvom jeg jo godt ved, at de ved, jeg er sådan. Det er jo ikke noget, jeg sådan skjuler her på bloggen. 😉

19
Men jeg kan afsløre, at jeg allerede på andendagen følte mig meget mere hjemme på settet, så stay tuned for de næste videoer, som bliver spredt udover det næste halve år. 🙂
Og senere i denne uge venter altså min egen video, som bliver optaget af min yndige assistent, Isabella fra Frkfrom.dk, i egne, trygge gemakker her i Townhouse.

Jeg er enormt stolt af resultatet af det her samarbejde.
Jeg synes, det er blevet så fint, stilrent og lækkert – selvom Mor Lange er plantet midt i det hele. 😉 Jeg håber, I kan lide det.