lyngbystorcenter

SÅ er vinderen fundet!
Ét heldigt asen skal en tur til Lyngby med sponsorerede gysser på lommen for at shoppe udsalg i Lyngby Storcenter. And let me tell you: Det er altså et stort storcenter! Jeg for vild og kunne ikke finde den udgang, jeg kom ind ad, da jeg gerne ville ud af den igen. Jeg fandt den faktisk aldrig, men til gengæld faldt jeg over to chokoladebutikker og én Marianne Dulong. Og det kan jo også noget.

Vinderen i denne omgang er svineheldige Sofie! Du skal ud og shoppe Tiger of Sweden, skal du! Eller hvad du nu lige kunne have lyst til, der er frit valg. 🙂 For mere shoppe-inspiration kan du klikke her.
Jeg vil også anbefale, at du bliver dagen lang (tag derud en regnvejrsdag, eventuelt. Der er nok at tage af), og så slutter dagen af med en bif-tur og en Paradis-Is. hat’s what I would have done!
TILLYKKE! Send mig en mail med din adresse på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så er du sød! 🙂

lyngbyvinder