3

Ja, jeg skriver “opfundet”, fordi jeg synes, ordet “lavet” er for grafisk og billedskabende at anvende i en overskrift. Men jeg er stensikker på, at I lumre læsere forstår, hvor jeg vil hen alligevel. 😉

Som nogle ved, holdt Jon og jeg vores bryllup i hans fars have i Gilleleje. Jons far er tosset med Gilleleje, så han har altså købt hus 10 meter fra familiens sommerhus, hvilket i denne sammenhæng jo var overmåde smart, idet vi og en masse af vores gæster kunne overnatte i sommerhuset efter festen! Det var enormt hyggeligt! Vi stod op og spiste morgenmad sammen alle sammen i haven, hvor festen blev holdt. Mens folk kørte frannere ned, pakkede vi gaver op, og så snart den sidste cola var drukket, forduftede vores tømmermands-ramte venner, og Jon, hans far og jeg havde så én dag til at hive telt ned og rydde alt op, inden Jon skulle spille teater i Odense mandag morgen. Således ingen bryllupsrejse, hvilket vi alligevel ikke havde råd til, da vi havde brugt vores penge på at holde bryllup (vi tror ikke på det med banklån. Det er jyden i mig).

Det synes min daværende chef på IN heldigvis var for dårligt! Et var, at vi ikke skulle på bryllupsrejse, men at vi tilbragte bryllupsnatten på en luftmadras i et sommerhus, kunne hun ikke klare. Så i gave fra In fik vi et gavekort til en overnatning på Hotel Guldsmeden i København. Og ikke nok med det – gavekortet dækkede et døgn i én af hotellets to luksus-suiter på øverste etage. Og over værelset var en lille, privat tagterrasse med privat boblebad!
4

For at gøre en lummer historie kort, bestilte Jon og jeg en overnatning der lige så snart, de havde et ledigt luksusrum, og således tilbragte vi altså 24 produktive timer dér tre uger efter brylluppet, og her blev krapylerne undfanget. Yes, jeg er semi-control freak og ville enormt gerne have børn, så jeg ved med sikkerhed, at det er dér, de er lavet. 😉
(Hvad jeg i øvrigt også ved er, at ejeren af hotellet også er tvillingemor, så måske er det noget i deres drikkevand?)

1
Forleden gik jeg forbi hotellet med krapylerne i vognen. Vi havde været i ThaiSupermarket på Istedgade for at købe østerssovs. Men hvorom alting er, slog det mig pludselig, at vi da måtte nærme os netop denne tid på året. Jeg scrollede (laaaangt) tilbage i min Instagram-feed og fandt nogle billeder taget på hotellet den skæbnesvangre weekend – og ganske rigtigt, de fotos er knipset for præcis 104 uger siden! Og eftersom der er 52 uger på et år skal man ikke være matematisk student for at regne ud, at det er det samme som to år.
To år siden, jeg sidst drak en sjus uden at tænke på konsekvenserne for dagen derpå, to år siden, jeg sidst har tænkt en tanke, der ikke på én eller anden måde omhandlede andre end mig selv, to år siden, at jeg sammen med verdens bedste mand skabte to upgrades så fantastiske, at jeg kan blive helt i tvivl, om de er lavet af mig, selvom jeg satme godt kan huske dengang, de kom ud. 😉

5
Lidt bedre vejr på denne dato for to år siden … Men her er det! Hotel Guldsmeden! Tak for alt! 🙂