3

Sponsoreret indhold.

Jeg vågnede i morges og tænkte: “I dag tager jeg sgu tøj på, og det skal verden vide!!”
Derfor har jeg fået en kollega her i Townhouse til at forevige mig i vores lille affaldsgård, som lykkeligvis er beklædt med pænt grønt, og det kan altså opleves her til højre for mig. Og venstre.

Det tøj, der i dag blev udvalgt til at skjule mine baller og deslige, er en kjole fra Filippa K. (Kan findes her på udsalg – og i dag er der 15% EKSTRA rabat på alle varer, faktisk. ALLE!), en jakke fra Wood Wood fundet her (Nedsat lige nu med 60%), et par dejlige Adidas Original Stan Smith købt på Sarenza.dk, og et par solbriller fra Han Kjøbenhavn ligeledes fundet her (også på udsalg).
Tasken gider jeg sgu næsten ikke fortælle hvor er fra. 😉

2

Som det ses på fotografiet herover, er mine Stan Smiths grønne i nakken. De fås også i andre fine farver.
5
Mine øreringe er et bette mix. Selve den ørering, man kan se på flippen (der hvor den slags normalt sidder) er fra Halberstadts Petite-linje (Altså samme linje som det armbånd, jeg udloddede på Instagram for en måneds tid siden), som kan findes her, og så har jeg kombineret den ene med et vedhæng fra Carré, som ligesom stikker ud under øret, hvilket jeg synes er lidt fint.

4

Apropos Henny & My, som har leveret nogle af de sager, jeg pryder mig med i dag, så har jeg en lidt fed nyhed fra dem, som kommer på bloggen senere i dag. Så hvis man er vild med deres varer, skal man stay tuned, synes jeg. 🙂